Úvod Novinky Filmy a seriály
Vymenili moje dieťa. Skutočný príbeh matky, ktorej vzali dieťa
Vymenili moje dieťa. Skutočný príbeh matky, ktorej vzali dieťa

Vymenili moje dieťa. Skutočný príbeh matky, ktorej vzali dieťa

Dojemný príbeh matky a dcéry, ktoré spája nedotknuteľné puto, ponúkneme vo štvrtok večer na Jednotke.

Mám pocit, akoby som mala ďalšie dieťa,“ odpovedala Sophie Serrano na otázku, ako sa po osudovom zistení cíti. Keď po rokoch o svojom neuveriteľnom príbehu napísala knihu, okamžite sa stala bestsellerom.

Jej filmovú adaptáciu s názvom Vymenili moje dieťa si budete môcť pozrieť vo štvrtok o 20:30 hod. na Jednotke.

Zámene detí sa venuje aj úspešný český seriál Kukačky. V 13 častiach sleduje osudy dvoch rodín, ktoré po šiestich rokoch zistili, že ich synovia boli v pôrodnici vymenení.

Toto šokujúce odhalenie celkom zmení ich životy. Seriál Kukačky si môžete pozrieť v sobotu o 14:05 hod. na Jednotke.

Testy DNA odhalili šokujúcu pravdu

Keď v roku 1994 Sophie priviedla na svet svoje prvú dcéru, iste netušila, čo si pre ňu život pripravil. Malú Manon vychovávala s absolútnou a bezhraničnou láskou, ktorú nemalo nič ohroziť. Jedného dňa sa však všetko zmení a matku s dcérou čaká náročné obdobie.

Vymenili moje dieťa, film.jpg

Ich svet obráti hore nohami bývalý manžel Sophie, ktorý je dlhé roky presvedčený, že Manon nie je jeho dcéra. Dievča sa naňho nepodobá, a on dá preto urobiť testy DNA. Čakal, že testy potvrdia neveru jeho bývalej ženy, no výsledky odhalia niečo celkom iné. Manon nie je jeho, ale ani Sophiinou dcérou.

Sophie a Manon sa v tom okamžiku zrútil svet, na aký boli zvyknuté. Všetko, čo ich spájalo, sa zrazu začalo otriasať v základoch. Nasledujúce týždne a mesiace boli osudovou skúškou ich silného puta.

Sophie začala pátrať po svojej biologickej dcére, ktorú držala na rukách iba raz v živote. Napriek tomu cítila, že dievčatko musí nájsť. Aj Manon túžila po svojich biologických rodičoch. Keď sa Sophie konečne podarilo vypátrať svoju dcéru a rodičov Manon, obe rodiny zažili náročné chvíle.

Napriek tomu Manon na toto stretnutie spomína s láskou. „Cítim radosť, keď vidím, po kom mám vlasy, farbu očí, tvar nosa... Radosť zmiešanú so zmätkom, pretože sú to pre mňa cudzí ľudia,“ povedala.

Ich láska bola silnejšia ako krv

Nasledovalo takmer 10 rokov súdnych sporov s nemocnicou, ktorá po pôrode urobila fatálnu chybu. Neskôr vyšlo na povrch, že za výmenou je pochybenie istej zdravotnej sestry, ktorá mala údajne problémy s alkoholom.

Obe rodiny dostali od nemocnice odškodné, no všetci sa zhodli, že žiadne peniaze im nevrátia to, čo stratili. Sophie stratila manžela, ktorý ju podozrieval z nevery, prišla o možnosť vychovávať vlastnú dcéru a sledovať, ako rastie. Manon povedala, že v desiatich rokoch sa skončilo jej bezstarostné detstvo a vystriedali ho roky trápenia a zmätku.

Napriek všetkému, čo sa stalo, vzťah Sophie a Manon neochladol. Práve naopak – matka s dcérou sa ešte viac zblížili a zistili, že ich vzťah bol silnejší než čokoľvek iné.

Hoci Sophie vychovávala Manon aj naďalej, na svoje biologické dieťa nikdy neprestala myslieť.

Ľutujem, že moja biologická dcéra nie je súčasťou môjho života, no musím to prijať,“ uviedla.

Nenechajte si ujsť strhujúci film Vymenili moje dieťa vo štvrtok o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90
FOTO: Facebook / Julie de Bona – Actualités a Toutelatele

Živé vysielanie ??:??

Televízia