Úvod Novinky Filmy a seriály
Niekoľko zaujímavostí a ochutnávka seriálu Hotel Portofino
Niekoľko zaujímavostí a ochutnávka seriálu Hotel Portofino

Niekoľko zaujímavostí a ochutnávka seriálu Hotel Portofino

Romantika popretkávaná drámou štartuje v nedeľu večer na Jednotke.

Hoci sa dej seriálu Hotel Portofino odohráva v Taliansku, nakrúcal sa v chorvátskom meste Opatija, ktoré je obľúbenou dovolenkovou destináciou aj mnohých Slovákov.

Mesto preslávili termálne kúpele, nádherné pláže aj mnohé historické pamiatky. Opatija lákala turistov už v 19. storočí, navštevovali ju predovšetkým aristokrati a bohatí ľudia.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Ak ste fanúšikmi romantických seriálov s akurátnou dávkou napätia, rozhodne si zapnite Jednotku v nedeľu večer o 20:30 hod.

Seriál nielen pre milovníkov módy a štýlu

Hotel Portofino môžete sledovať v dvoch častiach za sebou a postupne spoznávať osud hlavnej hrdinky, ktorá je vášnivou hotelierkou, ale aj milujúcou manželkou a matkou.

Hotel Portofino

Postavu Belly Ainsworthovej si zahrala britská herečka Natascha McElhone. Jej syna Luciana stvárnil Oliver Dench, ktorého ste mohli zazrieť aj v seriáli Jeho temné esencie či Koruna.

Rodák z Londýna sa okrem herectva venuje aj modelingu a spolupracuje s viacerými módnymi značkami.

hotel portofino

Seriálová novinka na obrazovkách RTVS dostala dve série a pri jej sledovaní si prídu na svoje najmä milovníci dovolenkovej atmosféry, ale aj módy a štýlu a tiež televíznej romantiky popretkávanej drámou. Hotel Portofino každú nedeľu večer na Jednotke.

25 50 75 90
Zdroj: BritBox / NRK, RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia