Úvod Novinky Filmy a seriály
Čas nádejí valcuje televízne obrazovky. Toto si o ňom myslia diváci
Čas nádejí valcuje televízne obrazovky. Toto si o ňom myslia diváci

Čas nádejí valcuje televízne obrazovky. Toto si o ňom myslia diváci

Historický seriál RTVS sa stal absolútnym diváckym hitom.

„Vynikajúci seriál. Výborne pripravený, skvelá réžia, scény, kostýmy, vzhľad postáv, autentickosť prostredia, výborná hudobná produkcia a najmä úžasné výkony hercov. RTVS znovu zabodovala,“ nešetrila chválou diváčka, ktorá sa o svoje nadšenie podelila s ostatnými na našom Facebooku.

Seriál Čas nádejí, ktorého prvú časť si nenechalo ujsť viac než pol milióna divákov, svoju pozíciu obhájil aj počas uplynulej nedele.

Druhú časť v nedeľnom prime-time sledovalo až 507 tisíc divákov a seriál sa stal najsledovanejším nespravodajským programom dňa.

Vynikajúce herecké výkony, pútavý dej

„Výborné! Už po prvej časti som vedela, že toto vám vyšlo,“ pochvália seriál spokojná diváčka, ku ktorej sa pridávajú aj ostatní fanúšikovia seriálovej novinky.

Diváci oceňujú napínavý dej, skvelé herecké výkony, ako aj dobové kostýmy, ktoré dotvárajú celkovú atmosféru.

Nádherný, krásny seriál. Neviem sa vynadívať na tie kostýmy a obsadenie,“ objavilo sa v komentároch.

Čas nádejí, seriál RTVS

Diváci sa zhodujú, že čakanie na nedeľu je kvôli novému seriálu Čas nádejí o niečo dlhšie. Každý chce predsa vedieť, ako sa bude príbeh hlavných hrdinov vyvíjať.

„Zatiaľ najlepší spracovaný seriál na RTVS. Už nech je nedeľa, aby sme si to mohli zase s manželom pozrieť a oddýchnuť si!“

Seriál ohúril nielen slovenských, ale aj českých divákov. Ani tí neskrývajú svoje nadšenie a nešetria pochvalnými komentármi.

„Krásný první díl, těšíme se dále!“

Tretiu časť seriálu Čas nádejí ponúkneme opäť v nedeľu o 20:30 hod. na Jednotke.

Ak ste nestihli predošlú časť, alebo si chcete skrátiť čakanie na nedeľnú premiéru tretej časti, nazrite do archívu. Nájdete tam všetky odvysielané časti zadarmo a bez reklám.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia