Úvod Novinky Osobnosti
Katka Brychtová prezradila detaily novej relácie Klub na Trojke
Katka Brychtová prezradila detaily novej relácie Klub na Trojke

Katka Brychtová prezradila detaily novej relácie Klub na Trojke

Inšpiratívne príbehy zaujímavých ľudí, ale aj užitočné tipy, rady a nápady na dobrý život v novom pôvodnom publicistickom magazíne určenom nielen seniorom.

Už v pondelok 7. septembra príde na obrazovky RTVS úplne nový magazín, ktorý vyrába a bude vysielať televízna Trojka.


Nová moderátorská dvojica

Úlohy moderátorov sa zhostili Katka Brychtová a po prvýkrát na televíznej obrazovke aj moderátor Rádia Regina Marcel Hanáček. Ako sa im pracuje spolu? „Teším sa, že začína jeho televízna kariéra, lebo je výborný moderátor a redaktor a pripravuje scenáre a ide mu to výborne. Mal trošku na začiatku obavy z kamery, ale absolútne ich nemusí mať, pretože má dobrú hlavu, rozmýšľa a to u moderátora je veľká výhoda," pochválila svojho kolegu s úsmevom na tvári Katka. „Robí sa s ním veľmi dobre, aj také improvizácie a spontánne reakcie sú veľmi fajn", dodala.

_DSC1012.jpg

Moderátori relácie Klub na Trojke Katka Brychtová a Marcel Hanáček

O čom bude Klub na Trojke?

Katky Brychtovej sme sa opýtali, v čom bude Klub na Trojke výnimočný. „Je to unikátna relácia, budeme tam mať naozaj zaujímavých a inšpiratívnych ľudí, nie vždy známych, ale budú tam aj známi ľudia a myslím si, že témy, ktoré sú tam, budú zaujímavé nielen pre seniorov, ale pre každého človeka, ktorý je zvedavý, ktorý sa chce dozvedieť niečo inšpirujúce," opísala novú reláciu Katka.

Okrem iného prezradila, že sa diváci budú môcť tešiť na rozhovory so známymi ľuďmi, inšpirácie, tipy na víkend, ale aj reportáže zo zaujímavých miest či príbehy inšpiratívnych ľudí. Nová relácia so sebou prináša aj nové štúdio, vizuálne pekné priestory a moderný nádych.

Aký má Katka Brychtová vzťah k seniorom a čo viac prezradila o novej relácii, si pozrite vo videu:

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Klub na Trojke je tu pre vás každý pondelok a piatok od 7. septembra o 18:00 na Trojke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia