Úvod Novinky Osobnosti
Kamila Magálová na záberoch zo školy. Neverila vlastným očiam
Kamila Magálová na záberoch zo školy. Neverila vlastným očiam

Kamila Magálová na záberoch zo školy. Neverila vlastným očiam

Pozrite sa, ako vyzerala známa herečka, keď mala 19. 

Známa slovenská herečka, ktorú poznáte aj z relácie RTVS o varení, bola hosťom Petra Marcina v talkšou Neskoro večer. Kamila Magálová sa nestačila čudovať, keď na ňu moderátor vytiahol zábery z mladosti.

Ako priznala, nespomína si, že by kedysi účinkovala v cykle nedeľná chvíľka poézie... Takto vyzerala Kamila za študentských čias, keď mala približne 19 rokov. Spoznali by ste ju?

Kamila Magálová ako študentka

Kamila Magálová ako študentka herectva na obrazovkách Slovenskej televízie, zdroj: RTVS

Reč bola nielen o hereckých úlohách, recitovaní básní, ale aj o školských časoch, na ktoré si obľúbená herečka zaspomínala s úsmevom. „Kamarátila som sa najmä s chalanmi, baby ma medzi seba akosi nechceli prijať. Keď sa nás v škole pýtali, čím chcem byť, stále som opakovala, že herečkou. Okamžite mi to prischlo a aj učitelia ma tak začali volať," povedala v relácii neskoro večer, ktorú môžete sledovať v našom archíve aj na oficiálnom kanáli na YouTube.

Nemala rada fyziku, chémiu a ani matematiku, no na učiteľku si aj dnes spomína veľmi rada. „Mali sme dohodu, že ma nebude vyvolávať a na písomkách dostanem vždy štvorku, nech napíšem čokoľvek. A štvorka bude aj na vysvedčení," smiala sa Kamila Magálová.

Do smiechu jej však príliš nebolo, keď ju Peter Marcin vyzval, aby spolu s ním ochutnala niekoľko rôznych chilli omáčok. To, že má rada pikantné, zrejme nemala spomínať. Pozrite sa, ako ochutnávka dopadla.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia