Úvod Novinky Osobnosti
Na Slovensko som hrdý, máme ľudí svetového formátu, hovorí Marcel Merčiak
Na Slovensko som hrdý, máme ľudí svetového formátu, hovorí Marcel Merčiak

Na Slovensko som hrdý, máme ľudí svetového formátu, hovorí Marcel Merčiak

Najlepší športový komentátor na Slovensku sa na natáčanie zábavnej šou tešil.

Komentátora a moderátora Marcela Merčiaka čaká v piatok piata účasť v šou Milujem Slovensko. Pred samotným nakrúcaním sme populárnu tvár RTVS a držiteľa ocenenia OTO za rok 2019 vyspovedali.

merčiak, milujem slovensko

Podľa hlasovania divákov najlepší športový komentátor na Slovensku sa na natáčanie zábavnej šou tešil. „V roku, ktorý mal byť plný veľkých športových podujatí, sme mali strašne dlhú pauzu. Aj preto som sa na natáčanie Milujem Slovensko tešil. Je to relácia, ktorá chytila diváka od svojho vstupu na obrazovky," prezradil nám Marcel.

Okrem športu, v ktorom je bezpochyby doma, si moderátor inej populárnej šou Čo ja viem, verí pred piatkom aj v dejepise či literatúre. „Nemám rád chémiu či biológiu, tam vždy boli moje slabiny," povedal o sebe.

merčiak, milujem slovensko

Je miesto na Slovensku kam sa Marcel Merčiak rád vracia? „Vždy to bude Prešov, pretože je to moje rodné mesto, krásne a veľké mesto. Ale tých zákutí, kde si človek povie, že prírode je nám daná od Boha, sú na Slovensku stovky až tisíce. Ale pre mňa jednoznačne Prešov," prezradil.

Slovensko nie je len o prírodných krásach či historických pamiatkach alebo nevšedných miestach, je najmä o ľuďoch a toto vyzdvihol aj Marcel. Pozrite si vo videu, čo si na Slovenkách, Slovákoch a našej krajine váži najviac a na čo by sme mali byť všetci podľa neho hrdí.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Premiérovú časť Milujem Slovensko vysielame v piatok 9. októbra o 20:30 na Jednotke. Ste na sociálnych sieťach? Viac o šou nájdete na facebooku a instagrame.

(foto: RTVS/Milan krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia