Úvod Novinky Osobnosti
Toto je môj hubársky rajón, hovorí Zuzana Fialová
Toto je môj hubársky rajón, hovorí Zuzana Fialová

Toto je môj hubársky rajón, hovorí Zuzana Fialová

Známu herečku čaká v šou Milujem Slovensko premiéra.

Zuzany Fialovej sme sa pred nakrúcaním šou Milujem Slovensko opýtali na tri najobľúbenejšie miesta u nás. Známa herečka dlho premýšľať nemusela a prekvapila nás okamžitou reakciou. „Na prvom mieste je Stará Ľubovňa. Tam chodím na huby a málokde rastú také úlovky," povedala Zuzana, ktorá bude mať v rámci Milujem Slovensko svoju premiéru.

Rovnako však miluje Tatry. „To mám po otcovi," prezradila nám usmievavá herečka, ktorá má medzi najobľúbenejšími miestami na Slovensku aj Bratislavu a okolie. V hlavnom meste nielen žije a pracuje, ale rada obdivuje aj okolitú prírodu.

Ako priznala, tento rok cestovala po Slovensku o niečo intenzívnejšie. „Keď chodím aj s divadlom, chodím od Sniny až dole na juh do Komárna... Tá cesta je zábavná, dokonca zábavnejšia ako v iných krajinách, kde sú samé diaľnice. Miestami to dokonca pripomína Toskánsko, je to krásne zvlnené."

Sledujte rozhovor zo zákulisia, ktorý vznikol tesne predtým, ako sa Zuzana pripojila k ostatným súťažiacim. A v piatok o 20:30 na Jednotke sledujte premiéru ďalšej časti obľúbenej televíznej šou. Viac informácii a viac zákulisia aj na Instagrame.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Foto: Milan Krupčík

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia