Úvod Novinky Osobnosti
Rok 2020 bol ťažký, ale spolu to zvládneme, hovorí najmladší člen hereckého klanu
Rok 2020 bol ťažký, ale spolu to zvládneme, hovorí najmladší člen hereckého klanu

Rok 2020 bol ťažký, ale spolu to zvládneme, hovorí najmladší člen hereckého klanu

V aktuálnej edícii Milujem Slovensko už účinkoval.

Tento rok oslávil 19. V piatok už ale herec a influencer Richard Labuda, vnuk legendárneho Mariána Labudu staršieho, absolvuje svoje druhé Milujem Slovensko. Spomína si najmladší z klanu Labudovcov ešte na rok 2016? „Spomínam si, že som aj kreslil. Zabavil som sa vtedy, bolo to úžasné. Verím, že aj teraz to tak bude," priblížil Rišo. milujem slovensko

Herec, ktorý si zahral vo filmoch Rukojemník, Láska na vlásku či Učiteľka, bude súčasťou špeciálneho mikulášskeho vydania šou. O zábavu sa bude starať spolu s Kristínou Tormovou, Marcelom Nemcom, Lukášom Dózom, Jurajom Kemkom a Nelou Pociskovou.

Ako najmladší účastník tohtoročnej 9. série šou zrejme ako posledný prestal veriť v Mikuláša. „Bolo to niekedy na prvom stupni, keď spolužiaci začali hovoriť, že Mikuláš neexistuje. Ale deťom odkazujem, že je to hlúposť, Mikuláš existuje a nosí sladkosti," povedal s úsmevom Rišo, ktorý bol za rok 2013 nominovaný v ankete OTO v kategórii herecký objav roka.

Richard sa veľmi rád vracia do okolia Žarnovice. „Pri dedinke Veľké Pole máme rodinnú chatu, kam veľmi radi chodíme. Toto miesto milujem celé, aj s prírodou," prezradil Richard, ktorého účet na instagrame sleduje viac ako 50-tisíc používateľov.

Richard už v aktuálnej edícii Milujem Slovensko účinkoval, ale nie ako hosť, ale ako influencer, keď pokrýval zákulisie natáčania.

Rovnako ako pre mnohých jeho kolegov, aj pre Richarda bol rok 2020 ťažký. Pozrite si vo videu, s akým želaním chce aktuálny rok ukončiť.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Premiérovú časť Milujem Slovensko vysielame v piatok 4. decembra o 20:30 na Jednotke. Do 5. decembra nájdete v archíve RTVS na našom webe zadarmo a bez reklamy dve predošlé vydania šou.

milujem slovensko

(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia