Úvod Novinky Osobnosti
Premiéra a hneď v špeciálnom kole. Nela Pocisková stále verí na Mikuláša
Premiéra a hneď v špeciálnom kole. Nela Pocisková stále verí na Mikuláša

Premiéra a hneď v špeciálnom kole. Nela Pocisková stále verí na Mikuláša

„Nesnažím sa byť nasilu vtipná, lebo to ani neviem,“ zhodotila sa herečka.

V piatok 4. decembra príde v šou Milujem Slovensko na rad špeciálne mikulášske kolo. O zábavu sa okrem kapitánov Adely Vinczeovej a Dana Dangla postarajú aj hostia z hereckej brandže - Kristína Tormová, Marcel Nemec a Lukáš Dóza na jednej strane a proti nim Juraj Kemka, Richard Labuda a Nela Pocisková, ktorú sme počas nakrúcania špeciálu vyspovedali.

pocisková, milujem slovensko

Ako mama dcérky Lianky a syna Hektora jej už nezostáva energia na vymýšľanie všelijakých prekvapení. S týmto jej pomáha jej partner, herec a spevák Filip Tůma, ktorý tak robí aj na Mikuláša. „Je skvelý, vždy vymýšľa prekvapenia, ktoré na Mikuláša vlastne ani vymýšľať netreba. Prinesie nám také veci, ktoré deti a ani ja nečakáme a tešíme sa na to každý rok. Vždy sa teším aj z detskej radosti, pretože je nefalšovaná a čistá. Nedá sa nahradiť ničím iným. Deti sú úprimné, ukazujú svoje emócie, nič nehrajú," povedala sympatická herečka.

pocisková, milujem slovensko

Keďže mám dve deti, tak samozrejme, že verím na Mikuláša. Viem, že určite Mikuláš nosí všetky tie darčeky," prezradila s úsmevom rodáčka z Bratislavy, ktorá v roku 2009 spolu s Kamilom Mikulčíkom vyhrala slovenské kolo Eurovízie a zaspievala si na celoeurópskom finále v Moskve.

Na začiatku som prízvukovala produkcii, že nie som ten typ glosátora, ktorý rozpráva príbehy na počkanie. Neviem ani, či som zábavný typ človeka. Ale vysvetlili mi, že mám byť uvoľnená, prirodzená a nesnažiť sa byť nasilu vtipná, čo ani neviem," zhodnotila otvorene seba samú Nela.

Vo videu sa dozviete aj to, ktorú časť Slovenska má najradšej a prečo.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Premiérovú časť Milujem Slovensko vysielame už tento piatok o 20:30 na Jednotke. Do 5. decembra nájdete v archíve RTVS na našom webe zadarmo a bez reklamy dve predošlé vydania šou.


(foto: RTVS/Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia