Úvod Novinky Osobnosti
Pri práci nás motivuje život, inšpirácia je všade okolo nás, hovoria moderátorky Dámskeho klubu
Pri práci nás motivuje život, inšpirácia je všade okolo nás, hovoria moderátorky Dámskeho klubu

Pri práci nás motivuje život, inšpirácia je všade okolo nás, hovoria moderátorky Dámskeho klubu

Nová kolekcia obľúbeného magazínu je inšpiráciou pre darčeky.

Do Vianoc zostáva už len niekoľko dní a ak máte núdzu o nápady na darčeky, navštívte e-shop RTVS, kde nájdete aj stále čerstvú kolekciu Dámskeho klubu. Štvorica moderátoriek obľúbeného magazínu, ktorý vysielame na Jednotke každý pracovný deň o 12:20, Andrea Chabroňová, Iveta Malachovská, Karin Majtánová a Soňa Műllerová ho pokrstila len pred pár dňami. Zo spolupráce so slovenskou fashion ilustrátorkou Danyelou Art vznikla kolekcia, ktorá poslúži ako inšpirácia pre darček pod vianočný stromček.

Počas uvedenia novej kolekcie do života sme sa pozhovárali s moderátorskou dvojicou Karin Majtánová a Soňa Müllerová.

Mám z toho veľkú radosť. Sme veľmi spokojné, je to príjemné ozvláštnenie," povedala o kolekcii, ktorej súčasťou sú aj kreslené podoby štyroch moderátoriek, Karin. „Je to pekné, milé, zlaté a najmä ženské. Súčasťou kolekcie sú aj citáty, ktoré sú o sebavedomí, o pocitoch, celé to patrí do ženského sveta, lebo to je náš divák" doplnila ju Soňa.

Kolekcia ponúka oblečenie, tašky, taburetky, taštičky či šálky. Niektoré z produktov nesú aj zaujímavé citáty. Vyberali si ich dámy samy alebo sa niekde inšpirovali? „Sú to citáty, ktoré sú aj známe, ale každá z nás si vybrala také, ktoré sú jej srdcu blízke. Každý z tých citátov nás charakterizuje," poodhaľuje Soňa. Okrem citátov sú na jednotlivých výrobkoch aj predmety, ktoré sa viažu k moderátorkám Dámskeho klubu. Napríklad Soňa si vybrala okuliare, laptop, rúž, tenisky či lak na nechty. „Ja tam mám knižku, bicykel, makrónky či mikrofón. Sú to veci, ktoré sú s nami pospájané aj v rámci našej novej zvučky," doplnila Karin.

Pozrite si video a dozviete sa, čo aj po 12 rokoch spolupráce pri relácii obe dámy inšpiruje, motivuje a poháňa pri tvorbe Dámskeho klubu vpred.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


(foto: RTVS)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia