Úvod Novinky Osobnosti
Silná zostava v novom šate od 4. marca na Jednotke
Silná zostava v novom šate od 4. marca na Jednotke

Silná zostava v novom šate od 4. marca na Jednotke

Sledujte diskusnú reláciu s moderátorkou Veronikou Cifrovou-Ostrihoňovou. Stálou súčasťou Silnej zostavy bude aj komička Simona Salátová.

Prichádza Silná zostava, ktorú budete môcť sledovať už 4. marca hneď po Zlatých časoch na Jednotke. RTVS sa rozhodla zaradiť diskusnú reláciu opäť do vysielania, a to v novom šate. O ženách, za ženy a nielen pre ženy.

Taká bude Silná zostava, ktorú bude moderovať Veronika Cifrová-Ostrihoňová a súčasťou bude aj známa komička Simona Salátová, ktorú mnohí poznáte vďaka stand-up vystúpeniam. Práve Simona bude vnášať do diskusií nadhľad a akurátnu dávku humoru, ktorý je niekedy aj pri riešení vážnych problémov mimoriadne dôležitý.

Veronika Cifrová Ostrihoňová

Veronika sa na moderovanie Silnej zostavy veľmi teší. A my to cítime rovnako... zdroj: instagram.com/veronikaostrihonova

Veroniku Cifrovú-Ostrihoňovú nie je potrebné špeciálne predstavovať. V súkromí mama, v profesionálnom živote ostrieľaná moderátorka, ktorá má s prácou pred kamerami a mikrofónom množstvo skúseností.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Diváci sa môžu tešiť na aktuálne a neraz aj pálčivé témy, ktoré hýbu nielen svetom žien, ale často sa o nich (ne)hovorí aj v rodinách či v spoločnosti. Silná zostava už prvý marcový štvrtok na Jednotke.

zdroj úvodnej foto: instagram.com/veronikaostrihonova, instagram.com/simonacomedy

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia