Úvod Novinky Osobnosti
Víťaz etapy Tour de France u Marcina. Pozrite si rozhovor
Víťaz etapy Tour de France u Marcina. Pozrite si rozhovor

Víťaz etapy Tour de France u Marcina. Pozrite si rozhovor

V obľúbenej talkšou prezradil aj to, ako vznikla jeho známa prezývka.

Austrálčan Michael Matthews zvíťazil v 14. etape Tour de France. Etapové víťazstvo sa mu podarilo získať po piatich rokoch. Fanúšikovia pod fotografiou na sociálnej sieti nešetrili chválami a gratuláciami.

Známemu cyklistovi, ktorého manželka pochádza zo Slovenska, zagratuloval aj Peter Marcin. Matthews pred piatimi rokmi hosťoval spolu so ženou v obľúbenej relácii Neskoro večer.

„Gratulujem takmer Slovákovi Mišovi Matthewsovi k bravúrnemu výkonu a víťazstvu v etape na Tour de France,“ napísal na sociálnej sieti Marcin a pridal spomienkovú fotografiu z nakrúcania.

U Marcina ukázal tetovania

V Neskoro večer v roku 2016 prezradil divákom aj to, ako vznikla jeho prezývka Bling. Sú za tým ligotavé ozdoby, ktoré rád nosí. Náramky, prívesky a náhrdelníky.

Matthews je rovnako fanúšikom tetovaní, ktorých má na svojom tele podľa slov manželky Kataríny požehnane. Sympatický športovec neváhal a tetovania rovno predviedol.

Nadšenie neskrývali ľudia v publiku a ani Kristína Tormová, ktorá bola takisto hostkou. Chrbát úspešného cyklistu zdobí obrovský anjel a na tele má vytetované aj dátumy narodenia najbližších členov rodiny.

„Keď je kdekoľvek na svete, takýmto spôsobom má celú rodinu stále pri sebe,“ prezradila Katarína.


Pripomeňte si celý rozhovor a Neskoro večer sledujte zadarmo a bez reklamy aj v našom online archíve.

25 50 75 90
Instagram.com/bling90

Živé vysielanie ??:??

Televízia