Úvod Novinky Osobnosti
Zoznámte sa s Franzom Josephom I. z nového seriálu o Sissi
Zoznámte sa s Franzom Josephom I. z nového seriálu o Sissi

Zoznámte sa s Franzom Josephom I. z nového seriálu o Sissi

Nemecký herec Jannik Schümann za svoj herecký výkon získal aj ocenenie.

Dominique Devenport ako novú Sissi sme vám na našom webe už predstavili. Teraz je na rade Jannik Schümann, ktorý si v televíznom seriáli zahrala Franza Josepha I.

V televíznom prostredí začínal ešte ako dieťa. Ako 11-ročný si zahral epizódnu rolu v seriáli Die Rettungsflieger. Postupne sa objavoval v ďalších seriáloch a televíznych filmoch.

Za zlom v jeho kariére sa považuje film Aftermath, v ktorom si hlavnú úlohu zahrala Keira Knightley. Schümannova úloha síce nebola veľká, no postavou Alberta zaujal.

Vo februári 2019 si rodák z Hamburgu zahral v seriáli Charité. Historická dráma mala v Nemecku obrovský úspech, k divákom v ďalších krajinách sa dostala vďaka Netflixu.

Streamovacia služba angažovala mladého herca aj do sci-fi seriálu Tribes of Europa, ktorý mal premiéru minulý rok. Rovnako ako aj seriál o cisárovnej Sissi.

Jannik je držiteľom niekoľkých filmových ocenení. Vyhral aj v kategórii Najlepší herec na udeľovaní nemeckých cien Jupiter. Cenu získal za úlohu práve v seriáli Sisy, ktorý odvysiela Jednotka už v nedeľu večer o 20:30 hod.


25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia