Úvod Novinky Osobnosti
Karin Majtánová otvorene o začiatku kariéry, kráse aj nenávisti
Karin Majtánová otvorene o začiatku kariéry, kráse aj nenávisti

Karin Majtánová otvorene o začiatku kariéry, kráse aj nenávisti

Pozrite si archívne zábery, ktoré sa objavili v relácii Fetiše republiky.

Spomínate si ešte na súťaže krásy z 90. rokov? Prvou kráľovnou krásy Slovenskej republiky sa v roku 1993 stala Karin Majtánová – terajšia moderátorka Dámskeho klubu.

Ako Karin prezradila v programe Fetiše republiky, kariéra modelky tesne predtým, ako súťaž vyhrala, ju vôbec nelákala. Podľa vlastných slov boli jej priority úplne odlišné.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Za to, že získala titul Miss, môže poďakovať svojej sestre, ktorá poslala prihlášku za ňu. Na archívnych záberoch si môžete pozrieť aj jej recitáciu v rámci „voľnej disciplíny“.

Ľudia súdili a nepoznali už vtedy

„Bol to môj vlastný nápad a bol to vabank. Nežiadala som, aby to divák pochopil, v tom čase som si myslela, že je to to najlepšie, čo môžem spraviť,“ prezradila dnes obľúbená moderátorka.

karin.jpg

Vyhrala súťaž krásy, hoci po kariére modelky netúžila. Foto: Archív RTVS

Tak, ako dnes fungujú sociálne siete, na ktorých sa neraz objavujú hanlivé komentáre na ktorúkoľvek mediálne známu osobu, v 90. rokoch fungovali pevné telefonické linky.

„To si moji rodičia teda vypočuli niekoľko nehoráznych telefonátov na moju adresu zo strany úplne cudzích ľudí, ktorí súdili a nepoznali,“ zaspomínala si pred televíznymi kamerami Karin.

Dodala však, že sa dokázala voči hejtu (ako sa to nazýva dnes) veľmi rýchlo obrniť.

Oveľa lepšie ako jej mama. Výhru, ktorú získala, si Karin príliš neužila. Nové auto zostalo za krátky čas poriadne doškriabané...

25 50 75 90
Zdroj foto: Instagram.com/majtanovak

Živé vysielanie ??:??

Televízia