Úvod Novinky Osobnosti
Karin Majtánová sa dočkala obrovského prekvapenia
Karin Majtánová sa dočkala obrovského prekvapenia

Karin Majtánová sa dočkala obrovského prekvapenia

Obľúbená moderátorka Dámskeho klubu nám porozprávala nielen o veľkolepej svadobnej torte.

Moderátorka Karin Majtánová povedala koncom augusta áno partnerovi Petrovi Kremnickému. Bola to nádherná svadba a moderátorka Dámskeho klubu zasa nádherná nevesta.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


„Naša svadba mala niekoľko naj. Všetko sa podarilo presne tak, ako sme si predstavovali. Bola som mimoriadne prekvapená z môjho manžela a uvedomila som si, že je to veľký fešák. Bola som v úžase z ľudí, z ktorých sálala dobrá energia. Keď sme však vyšli z kostola, začalo nám pršať. Ale bolo to len nejakých desať, pätnásť minút," zhodnotila svoj veľký deň Karin.

O svadobnej torte iba v dobrom a s nadšením

Aj v súvislosti s blížiacou sa šou Pečie celé Slovensko, ktorá na obrazovkách Jednotky štartuje 10. októbra, nás zaujímala svadobná torta. Ako prezradila sympatická brunetka, tortu videla prvýkrát až na svadobnej hostine a vôbec nevedela, čo má očakávať.

Karin Majtánová ako nevesta

Karin Majtánová žiari. Koncom augusta sa vydala za dlhoročného partnera Petra. Zdroj foto: Instagram.com/majtanovak

Torta mala päť poschodí, pričom každé z nich malo inú príchuť. Nechýbala ovocná - čučoriedková, ale ani orechová s bielou čokoládou. Počúvajte sami, s akým nadšením o nej Karin dokázala rozprávať...

Ak už má sama niečo napiecť, je to určite bábovka, blízkych však dokáže potešiť aj banánovým chlebíkom, rozhodne však nepohrdnú ani čímsi nepečeným. Napríklad typickou talianskou pochúťkou tiramisu. Porotkyne šou Pečie celé Slovensko by boli rozhodne nadšené.

zdroj foto: Instagram.com/majtanovak

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia