Úvod Novinky Osobnosti
Leto s Andreou Chabroňovou: Z každého nového dňa mám radosť
Leto s Andreou Chabroňovou: Z každého nového dňa mám radosť

Leto s Andreou Chabroňovou: Z každého nového dňa mám radosť

Ako si užíva letné dni moderátorka Dámskeho klubu?

Podobne ako jej kolegyne Karin Majtánová a Iveta Malachovská, aj Andrea Chabroňová si každý jeden letný deň mimo práce užíva naplno.

K jej ideálnemu letu patria rôzne aktivity, ako plávanie, výlety, oddych, stretávanie s priateľmi a blízkymi. Tento rok, rovnako ako ten minulý plánuje letné obdobie prežiť na Slovensku.

Andrea Chabroňová.jpg

Zdroj foto: DK/Martin Črep

Srdcovka

„Miesto, ktoré som vždy rada navštívila a vždy rada aj navštívim je obec Zemianske Podhradie, ktoré je pre mňa absolútnou srdcovkou. Prežila som tam veľmi veľa času už ako dieťa a s touto, pre mňa malebnou obcou, neďaleko Nového Mesta nad Váhom ma spájajú, hlavne nádherné chvíle s mojou milovanou babičkou," hovorí moderátorka relácie Dámsky klub.

Tipy na výlety Andrey Chabroňovej

Moderátorka rada spoznáva nové miesta, mnohé majú pre ňu úžasnú atmosféru.

„Okrem iných miest ju pre mňa má Banská Štiavnica, mám veľmi rada aj Dudince," vymenúva. Okrem našich slovenských miest odporúča aj tie v južných Čechách, napríklad zámok Červenú Lhotu. Ako však dodáva, miest hodných návštevy je veľmi veľa, stačí si len vybrať z tipov na výlety.

K obľúbeným letným chutiam Andrei Chabroňovej patrí voda v kombinácii s uhorkou či bazová limonáda. V jedle nie je vyberavá, chutí jej všetko - aj v lete, aj v zime. Letný relax doplní občas aj dobrým filmom.

Reláciu Dámsky klub môžete sledovať na televíznych obrazovkách RTVS opäť od 2. septembra a všetky predchádzajúce diely nájdete zadarmo a bez reklamy v online archíve.


Zdroj úvodnej foto: Instagram Andrey Chabroňovej

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia