Úvod Novinky Osobnosti
Takto trávi leto generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník
Takto trávi leto generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník

Takto trávi leto generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník

Letné dni si užije s rodinou, priateľmi, v obklopení slovenskej prírody.

Pravé oddychové leto sa pre generálneho riaditeľa RTVS Jaroslava Rezníka ešte nezačalo - zatiaľ je v plnom pracovnom nasadení.

„Dovolenku plánujem v priebehu augusta. Tráviť ju budem tradične s mojou užšou i širšou rodinou a priateľmi."

"Tento rok nepôjdeme mimo Slovenska, práve naopak, keďže časť mojej rodiny žije v zahraničí, tak sa veľmi teším, že sa po dlhej dobe stretneme a budeme sa túlať po Slovensku," prezrádza generálny riaditeľ.

Tipy na výlety

Spoločne s rodinou pôjdu do Vysokých Tatier, navštívia Slovenský raj, Muránsku planinu, základňu budú mať v Štiavnických vrchoch. Tieto miesta odporúča na výlet aj divákom a poslucháčom RTVS.

Idylka Jaroslava Rezníka

„K ideálnemu letu pre mňa patria ranné posadenia v altánku pri chalupe, keď po trávniku skáču škorce či drozdy, keď sa mi pri nohách motá pes a mačky a vidím moju rodinu ráno sedieť za stolom, raňajkovať a dohadovať sa, aký výlet v ten deň podnikneme," hovorí generálny riaditeľ RTVS.

Ak má tráviť čas pred televíznou obrazovkou, rád si pozrie klasické archívne filmy s Winnetouom alebo Fantomasom, ktoré sú zaradené aj v letnej vysielacej štruktúre televízie.

Letné chute nemá generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník vyhranené, ako uvádza:

„Mám tú šťastnú povahu, že som odjakživa nenáročný „všežravec" - okrem pľúcok na smotane a kapustných fliačkov nasladko sú všetky ostatné jedlá moje obľúbené. Čo sa týka nápojov, tak okrem kombuchy, ktorej som sa raz neopatrne napil, patria všetky ostatné nápoje medzi moje obľúbené."

 

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia