Úvod Novinky Osobnosti
Najlepší dar fanúšikom Freddieho Mercuryho prichádza až trikrát po sebe
Najlepší dar fanúšikom Freddieho Mercuryho prichádza až trikrát po sebe

Najlepší dar fanúšikom Freddieho Mercuryho prichádza až trikrát po sebe

Vieme, kedy a kde všade u nás vystúpi najlepšia tribute kapela slávneho zoskupenia Queen.

Killer Queen, najlepšia tribute kapela Queen, na čele so spevákom Patrickom Meyersom príde podľa informácií PR manažérky Nory Krchňákovej na budúci rok na Slovensko.

Ošiaľ sa opakuje

Rami Malek ako Freddie Mercury

Ošiaľ menom Queen umocnil nedávno aj životopisný film geniálneho lídra kapely Freddieho Mercuryho s názvom Bohemian Rhapsody, v ktorom speváka presvedčivo stvárnil herec Rami Malek.

Známe hity A Kind Of Magic, I Want to Break Free, Bohemian Rhapsody, Radio Ga Ga či The Show Must Go On zaznejú 17. mája v bratislavskej NTC Aréne, deň nato na amfiteátri v Terchovej a 19. mája na amfiteátri v Košiciach.

Nezabudnuteľný Freddie Mercury bol šoumenom každou bunkou a majiteľom jedného z najväčších hlasov v histórii populárnej hudby.

Začiatkom 70. rokov vytvoril spolu s gitaristom Brianom Mayom, bubeníkom Rogerom Taylorom a basgitaristom Johnom Deaconom kvarteto Queen, považované rockovým svetom dodnes za jednu z najkvalitnejších zostáv.

Britská formácia žiarila dve desaťročia na špičke svetového rocku.

Neopakovateľná atmosféra

Skupina Queen

Organizátor koncertov Marek Vozár si myslí:

„Killer Queen je jedinečná príležitosť pripomenúť si geniálneho speváka Freddieho Mercuryho a zažiť neopakovateľnú atmosféru koncertov skupiny Queen. Šou je skvelým darčekom pod stromček, pretože najlepším darčekom pre každého hudobného fanúšika je práve koncert.“

Killer Queen, najstaršia tribute kapela Queen, vznikla v júni 1993 a v nasledujúcich dvoch rokoch získala popularitu doma v Británii.

V roku 1999 skupinu ocenili ako Worldwide Best Tribute Band. V ďalších rokoch kapela dobyla pódia po celej Európe a USA vrátane veľkých sál a štadiónov.

V roku 2019 bolo ich turné naprieč Spojenými štátmi dokonca vypredané. V novembri 2019 koncertovali v rámci európskeho turné aj v Bratislave, kam sa na budúci rok opäť vrátia.

25 50 75 90
Zdroj: TASR

Živé vysielanie ??:??

Televízia