Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Pečie celé Slovensko: Dátum štartu druhej série konečne odhalený
Pečie celé Slovensko: Dátum štartu druhej série konečne odhalený

Pečie celé Slovensko: Dátum štartu druhej série konečne odhalený

Nová séria sľubuje ešte viac inšpirácií a niekoľko noviniek, o ktorých by ste mali vedieť.

Druhá séria šou Pečie celé Slovensko odštartuje v nedeľu 2. októbra. Ďalších dvanásť amatérskych pekárov a pekárok preukáže svoje zručnosti v televíznej kuchyni a zabojuje o titul Majster pekár.

Nezmeškajte jedenásť týždňov plných inšpirácií, silných príbehov a výziev, ktoré preveria súťažiacich z rôznych kútov Slovenska. Komu odovzdá svoje žezlo víťaz prvej série najsladšej šou?

Režisér sľubuje veľkolepý vizuálny zažitok

Atmosféru druhej série úspešnej šou „dokreslí“ úplne nový pekársky stan v areáli kaštieľa Theresia Chateau v Bernolákove.

Diváci sa môžu tešiť na nové farby a dekorácie. Mnohých milo prekvapia nádherne rozkvitnuté čerešňové stromy. Dizajn stanu opäť pripravil architekt Dano Šichman a interiér zmenil od základov.

„Našim cieľom bolo vytvoriť opäť prostredie, v ktorom sa budú súťažiaci cítiť príjemne, a ktoré bude zároveň nové a opäť divákov zaujme a vtiahne do jedinečnej atmosféry v samotnom stane. Kládli sme veľký dôraz aj na najmenšie detaily a verím, že finálny vizuálny zážitok ešte predčí prvú sériu,“ hovorí režisér Jeffo Minařík.

Veľkou novinkou okrem vizuálu bude aj počet súťažných epizód, ktorých bude tento rok až 11 a nebude chýbať ani vianočný špeciál, v ktorom svoje pekárske umenie predvedú aj známe tváre z televíznych obrazoviek.

25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia