Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Milkin dojímavý odkaz do neba pre brata. Ovocná kytica ako ďakujem
Milkin dojímavý odkaz do neba pre brata. Ovocná kytica ako ďakujem

Milkin dojímavý odkaz do neba pre brata. Ovocná kytica ako ďakujem

Brat pekárky Milky sa už chutnej ovocnej kytice nedožil. Prečítajte si, čo pre Milku spravil.

Pekárka Milka opustila šou Pečie celé Slovensko po piatom kole.

Energická babička s modernými receptami v rozhovore s fanúšikmi na Instagrame Pečie celé Slovensko spomenula, že v šou chcela ešte pripraviť ovocnú kyticu, ktorú by venovala svojmu bratovi.

Ten sa však jej verejného poďakovania v podobe jedlej kytice nedožil. Prehral svoj boj s rakovinou na začiatku októbra tohto roka.

Ako pekárka Milka sľúbila, jedlú kyticu aj s dojímavým príbehom o bratovej láske a dobrote zverejnila na svojom Instagrame.


Krásne gesto od bračeka, na ktoré sa nezabúda

"Pred jedenástimi rokmi som jazdila na starom aute, ktoré už malo svoje dobré časy za sebou. Malo len jednu výhodu, že okrem mňa ho nikto nevedel naštartovať. Vtedy som poprosila brata, aby mi našiel nejaké jazdené auto, ktoré ma nenechá v polovici cesty. Niečo som mala ušetrené a na zvyšok som si chcela vziať pôžičku. Brat vedel, že moja finančná situácia nie je najlepšia," napísala Milka na Instagrame.

V tom čase sama vychovávala tri deti. Brat jej po pár dňoch zavolal, že auto vybavil. A nielen to. Pre Milku zorganizoval veľkú oslavu s gulášom, na ktorú zavolal celú rodinu.

Prekvapenú Milku čakalo auto s veľkou mašľou, ktoré bolo darom od všetkých jej súrodencov.

"Brat, ktorý neznášal vybavovanie a telefonáty obvolal všetkých našich 8 súrodencov a aj bratranca. Dokonca volal aj do Austrálie, kde jeden z mojich bratov býva a všetci prispeli na kúpu môjho auta. Nemala som príležitosť mu verejne poďakovať za tento krásny čin, ktorý si zapamätám do konca života. Ďakujem braček," napísala krásny odkaz do neba.

Milkin brat prehral svoj boj so zákernou chorobou 5. októbra 2022. "Kyticu aj pralinky som pripravovala do súťaže, keď ešte nikto nevedel o jeho chorobe," upresnila Milka.

25 50 75 90
Zdroj: Instagram Emílie Figuliovej

Živé vysielanie ??:??

Televízia