Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Pekárka Tánička. Ktorej pekárke zo šou sľúbila svadobnú tortu?
Pekárka Tánička. Ktorej pekárke zo šou sľúbila svadobnú tortu?

Pekárka Tánička. Ktorej pekárke zo šou sľúbila svadobnú tortu?

Ukáže aj vlastnú svadobnú tortu? Čo ešte prezradila Tánička v rozhovore na Instagrame?

Pekárka Tánička z Ukrajiny skončila tesne pred bránami finále najsladšej šou RTVS. Mrzí ju, že vypadla, avšak je hrdá, že sa v pekárskej šou sa dostala až do semifinále.

Mala niekedy počas šou chuť hodiť niečo po moderátoroch? Čo hovorí na porotkyne? Vráti sa ešte na Ukrajinu?

Pozrite si záznam rozhovoru, v ktorom odpovedala na otázky fanúšikov Instagramu Pečie celé Slovensko.

Určite spravím svoju svadobnú tortu

Tánička zbožňuje pečenie a dekorovanie tôrt, aj samotná Natacha Pacal (odborná garantka programu) ju označila za tortovú kráľovnú.

Preto určite ešte ukáže, akú tortu by upiekla na vlastnú svadbu. Dokonca počas živého rozhovoru na Instagrame prijala objednávku na svadobnú tortu od súťažiacej Domi.

Počas 10 kôl vytvorila Tánička 20 receptov. Najviac sa jej páčila jej rozprávková torta Domček pre Šmolinku a Zmrzlinová miska, veľmi sa tešila aj zo svojich mousseových srdiečok, ktoré robila úplne prvýkrát.

Najväčší úspech v šou jej priniesla prepelička, ktorú vytvorila z kysnutého cesta. Porotkyne sa nadchýnali aj jej čiernym croquemboucheom na rozlúčku so slobodou.

Tánička má po účasti v šou Pečie celé Slovensko 2 ešte jeden veľký sen a tým je otvorenie si vlastnej cukrárne. Držíme jej palce, aby sa jej tento sen splnil!

25 50 75 90

Galéria

Tánička a kysnutá prepelica.jpg Pekárka Tánička.jpg Tánička a Ďoďo.jpg Tánička s porotkyňami.jpg Tánička s Tomášom.jpg Tánička.jpg Pekárka Tánička pri pečení.jpg Pekárka Tánička s Jurajom Bačom.jpg
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia