Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Čo ak vyhráte šou Pečie celé Slovensko? Prihláste sa do 3. série
Čo ak vyhráte šou Pečie celé Slovensko? Prihláste sa do 3. série

Čo ak vyhráte šou Pečie celé Slovensko? Prihláste sa do 3. série

Hľadáme amatérskych pekárov, ktorí majú minimálne 15 rokov a neboja sa piecť pred celým národom.

Najsladšia a mimoriadne obľúbená šou sa na televízne obrazovky vráti v tretej sérii. Pátranie po novej dvanástke šou Pečie celé Slovensko sme už rozbehli.

Ak si myslíte, že aj vaše pekárske umenie patrí pred televízne kamery, prihláste sa. Hľadáme amatérskych pekárov, ktorí majú minimálne 15 rokov, ale aj kopec odvahy a skvelých pekárskych nápadov.

Šou Pečie celé Slovensko si získala desaťtisíce televíznych divákov už počas vysielania prvej série v roku 2021. Víťazom sa vtedy stal sympatický Stredoslovák Miňo.

Ani vy sa neviete dočkať novej série?

Druhá séria šou potvrdila, že Slováci pečenie a sladké zákusky doslova milujú. Finále, v ktorom zvíťazila Lucia, sledovalo rekordných 613-tisíc divákov.

Šou Pečie celé Slovensko je najväčšia pekárska televízna šou, ktorá vychádza z britského originálu The Great British Bake Off.

Britský Bake Off mal premiéru 17. augusta 2010 a k televíznym obrazovkám pritiahol státisíce nadšených divákov, ktorí sledovali pekárske umenie ľudí z davu.

Šou zabodovala v desiatkach krajín po celom svete vrátane Slovenska. Tešíte sa na tretiu sériu? My veľmi! Prihláste sa na našom webe.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia