Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Kniha Pečie celé Slovensko získala prestížne ocenenie
Kniha Pečie celé Slovensko získala prestížne ocenenie

Kniha Pečie celé Slovensko získala prestížne ocenenie

Ďakujeme každému, kto v ankete hlasoval a kto sa nechal skvelými receptami z televíznej šou inšpirovať aj vo vlastnej kuchyni.

Kniha Pečie celé Slovensko s najlepšími receptami z prvej série obľúbenej šou zvíťazila na Panta Rhei Awards 2022 v kategórii Životný štýl.

Ceny za najlepšie knižné publikácie minulého roka odovzdali víťazom v kníhkupectve Panta Rhei vo štvrtok 27. apríla v jednom z bratislavských nákupných centier.

20230427_201048.jpgOcenenie prevzala Miriam Kittler, riaditeľka Media RTVS.

Knihu sme pre divákov a fanúšikov najsladšej šou na televíznych obrazovkách upiekli koncom minulého roka a tá sa okamžite stala jedným z bestsellerov aj v našom eshope.

"Snažili sme sa vyberať recepty tak, aby boli pre čitateľov vytvoriteľné aj v domácich podmienkach," ozrejmuje editorka knihy Antónia Bielová, ktorá si každý diel Pečie celé Slovensko nanovo pozrela a recepty vyberala aj na základe hodnotení od porotkýň, ktoré odzneli v šou.

Na jeseň sa môžete tešiť na tretiu sériu

Kniha je určená nielen pre zbehlých cukrárov a cukrárky, ale aj pre úplných začiatočníkov, ktorí sa chcú naučiť piecť. K tomu zaručene pomôže aj slovník pojmov spojených s cukrárstvom - dozviete sa, čo je to frangipani či ganache.

Pečie celé Slovensko 3 - moderátori a porotkyne.jpg

Ak knihu už doma máte, veríme, že ste sa vďaka nej vrátili k obľúbeným receptom a zároveň zostáva príjemnou spomienkou na prvú sezónu úspešnej šou.

Aktuálne pre divákov pripravujeme už tretiu sériu Pečie celé Slovensko, ktorej nakrúcanie sa rozbehlo pred pár dňami. Na nových finalistov, ale aj ďalšie skvelé recepty sa môžete tešiť už túto jeseň.

25 50 75 90
Zdroj: E-shop RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia