Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Veľké priznanie Juraja Baču. Čakali ste to aj vy?
Veľké priznanie Juraja Baču. Čakali ste to aj vy?

Veľké priznanie Juraja Baču. Čakali ste to aj vy?

Obľúbený moderátor príjemne prekvapil svojich fanúšikov.

„A je to tu. Môj coming out.“ Týmito slovami začal svoj príspevok na sociálnej sieti moderátor najsladšej šou Pečie celé Slovensko.

Juraj Bača je neoddeliteľnou súčasťou šou o pečení už tretiu sezónu, takže zrejme nikoho neprekvapilo, že sa od finalistov aj porotkýň čo-to priučil.

Po troch rokoch v najúspešnejšej a najsledovanejšej šou jesennej štruktúry som si povedal – nadišiel čas.

Ale povedzte úprimne, tráviť toľko času s najšikovnejšími pekármi a cukrármi na jednom mieste a nič sa od nich nenaučiť, to by bol tak trošička hriech,“ priznal Juraj Bača.

Pokračoval so slovami, že najnovšia séria Pečie celé Slovensko bola iná. Nielen tým, že do šou prišli noví pekári a pekárky.

Tento rok bol iný. Vždy, keď na to bol priestor, vzal som si recept z technickej výzvy a šup k rúre,“ prezradil moderátor a dnes už aj pekár.

Juraj Bača sa dokonca pochválil svojím výtvorom:

Juraj Bača, kardinál 2.jpg

„Na fotke vidíte môj historický prvý upečený dezert z našich výziev – rez Kardinál. Jožka dodnes neverí, že som ho upiekol ja sám, ale pravda je taká, že áno, lebo som mal skvelé vedenie v podaní Miňa Macuľu a Natache Pacal,“ pochválil sa šikovný moderátor.

Druhým pokusom boli langoše, ktoré sa moderátorovi natoľko podarili, že ich začal robiť pravidelne. „Vždy, keď príde rodinka na návštevu,“ dodal.

Pečie celé Slovensko na desktope  Pečie celé Slovensko na mobile

A čo na to Jurajovi fanúšikovia? Tí sú nadšení. Pod jeho príspevkom sa ihneď začali objavovať pochvalné komentáre plné milých slov.

25 50 75 90

Galéria

Juraj Bača, Miňo Macuľa a Natacha Pacal.jpg Juraj Bača, kardinál.jpg Juraj Bača, langoše.jpg Juraj Bača, kardinál 2.jpg
FOTO: Instagram / jurajbaca

Živé vysielanie ??:??

Televízia