Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Vtipní Milan Zimnýkoval a Juraj Bača: Konečne sa uvidíme nahí
Vtipní Milan Zimnýkoval a Juraj Bača: Konečne sa uvidíme nahí

Vtipní Milan Zimnýkoval a Juraj Bača: Konečne sa uvidíme nahí

Známa humorná dvojica prezradila viac o ich vzťahu a tiež, čo očakávajú od tretej série.

Juraj Bača a Milan Zimnýkoval sú neodmysliteľnou súčasťou obľúbenej šou Pečie celé Slovensko.

Na tretiu sériu sa veľmi tešia a tentoraz si dávajú jedno jasné predsavzatie - konečne si to užiť.

Už v prvej sérii si táto moderátorská dvojica dokonale sadla po ľudskej aj profesijnej stránke. „Všade som hovoril, že Juraj je taký dobrý, že skoro až na facku.“ opisuje Milan Zimnýkoval. Zohraté duo obohacuje šou o vtipnú a uvoľnenú atmosféru.

Moderátori Pečie celé Slovensko 2 - Juraj a Milan

Pred kamerou bez scenára

Po dvoch úspešných sezónach to spolu potiahnu aj po tretíkrát. S humorom a dobre naladení priznávajú, že nikdy nečítali scenár. No ich spolupráca je natoľko prirodzená, že si tento fakt divák ani nevšimol.

„Ty si vedel, že existuje scenár?“ prekvapene sa obracia Juraj na Milana. „Nevedel som to, lebo ja som zabudol heslo od mailu“ so smiechom reaguje na otázku.

Milan však nakoniec prezradil, že nazrel do scenára prvého dielu a teší sa na Jurajov východniarsky vstup. Bude naozaj Juraj hovoriť po východniarsky? Nechajme sa prekvapiť.

Spoločná sprcha aj manželská posteľ

Novinkou tohto roka boli karavany na pľaci, ktoré slúžili ako oddychová zóna. Moderátori sa opäť prekonali a posúvajú latku humoru ešte ďalej. „Máme tam aj sprchu, takže sa konečne uvidíme holí.“ Vyhlásil s úsmevom Milan. Juraj ho ihneď dopĺňa: „A treba ešte dodať, že jednu veľkú manželskú posteľ a tá manželská posteľ má taký zaťahovací záves. Treba k tomu ešte povedať viac?“

Zmysel pre humor im rozhodne nechýba. Tento rozhovor vám zlepší náladu.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Či moderátori len žartujú alebo budú skutočne hlásiť čas v morzeovke, a či Juraj Bača bude rozprávať východniarskym nárečím sa dozvieme už čoskoro. Prvý diel tretej série sa blíži, a aj vďaka spontánnej a vždy dobre naladenej moderátorskej dvojici sa máme na čo tešiť.

Pečie celé Slovensko sa vracia už 1. októbra o 20:30 hod na Jednotke. Buďte s nami a pripravte sa na smiech, zábavu a nezabudnuteľné okamihy s Jurajom a Milanom!

25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia