Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Priatelia alebo rivali? Nazrite do zákulisia Pečie celé Slovensko
Priatelia alebo rivali? Nazrite do zákulisia Pečie celé Slovensko

Priatelia alebo rivali? Nazrite do zákulisia Pečie celé Slovensko

Presne o týždeň ich uvidíte pred kamerami. Finalisti vyzbrojení šľahačmi, chňapkami, či zásterami sa pustia do akcie.

Do talentovej súťaže Pečie celé Slovensko sa tento rok prihlásilo 250 ľudí. Menej ako polovica z nich bola pozvaná na osobný pohovor. Z počtu 120 oslovených uchádzačov sa do súťaže prebojovalo 12 najlepších.

Čaká ich jedenásť súťažných kôl, v ktorých sa zašpinia aj zapotia. Môžete sa tešiť na akciou našľahaný a zábavou osladený nedeľný večer na Jednotke.

Súperi versus priatelia

Dvanásť rôznych osobností na jednom javisku a navyše s rovnakým cieľom – dostať sa, čo najďalej. Súperenie o titul najlepšieho niekedy prináša náročné momenty, v ktorých panuje stres a rivalita. Jedinečné osobnosti, napätie, tlak, únava, ale aj túžba vyhrať.

Zvládnu naši finalisti takýto kokteil rôznych výziev?

veronika_lucia_pecie_cele_slovensko.png

Spoločne strávené týždne pri horúcich rúrach však sú aj o zábave, smiechu, podpore a empatii. Podarí sa finalistom vybudovať priateľstvo a prekonať tak náročnejšie chvíle v šou?

pecie_cele_slovensko_finalisti.jpg

Ak ste už zvedaví, ako im to bude spolu klapať a nechcete čakať celý týždeň, nazrite s nami do zákulisia. Všetko síce neprezradíme, ale ukážeme pár zachytených momentov. Zdá sa, že nuda s nimi nebude, čo myslíte?

Tretia séria Pečie celé Slovensko začína už 1.októbra na Jednotke.


25 50 75 90

Galéria

patrik_katka_pecie_cele_slovensko.png timi_katka_pecie_cele_slovensko.png veronika_lucia_pecie_cele_slovensko.png mirka_patrik_pecie_cele_slovensko.png
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia