Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Spokojný Milan Zimnýkoval: Nepotrebujem piecť
Spokojný Milan Zimnýkoval: Nepotrebujem piecť

Spokojný Milan Zimnýkoval: Nepotrebujem piecť

Moderátor má totiž aj vďaka druhej sérii šou Pečie celé Slovensko v telefóne o 12 kontaktov viac na skvelých pekárov a pekárky.

Ako patrí škorica k jablkám, tak patrí k najsladšej šou RTVS aj moderátor Milan Zimnýkoval. V overenom tandeme s Jurajom Bačom bude aj 2. sériu pekárskej šou moderovať už od nedele 2. októbra.

V čom bude podľa Milana 2. séria iná? Z ktorého koláča počas nej odpadol? A ako bude vyzerať nedeľa večer u známeho moderátora? Dozviete sa vo videu.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Emócie, žiadna zloba - to je šou Pečie celé Slovensko

Ako uviedol moderátor Milan Zimnýkoval v rozhovore pre web rtvs.sk, spoločne s Jurajom Bačom už vedia do čoho idú, avšak nie sú sami.

"Aj nová generácia našich pekárov a cukrárov je iná, lebo už videla tú prvú sériu. Bude možno viac taktizovať, bude viac pripravená. Ale opäť zas raz, a to som si nepripúšťal, ma prekvapili rôzne recepty," priznal sympatický moderátor.

Hoci moderuje už druhú sériu Pečie celé Slovensko, sám sa v pečení neposunul. Dôvod na to má viac ako dobrý.

"Ja prvou a podstate aj druhou sériou mám v telefóne o 24 čísiel na cukrárov viac, čiže nepotrebujem piecť," dodal s úsmevom.

Na štart druhej série Pečie celé Slovensko sa nesmierne teší, nielen kvôli súťažiacim a ich príbehom, ale aj kvôli pekárskemu remeslu, ktoré predvedú.

"Diváci v nedeľu na Jednotke môžu očakávať dobrú náladu, dobrú atmosféru, prajných ľudí, ktorí ukážu emóciu, ale nerobia si zlobu. A to je veľká pravda a základ tohto programu," uzatvára.

25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia