Úvod Novinky Pečie celé Slovensko
Na oslavu nemala čas. Timi prezradila, čo robila po skončení šou
Na oslavu nemala čas. Timi prezradila, čo robila po skončení šou

Na oslavu nemala čas. Timi prezradila, čo robila po skončení šou

Po vyhlásení jej mena získala titul Majsterky amatérskych pekárov. Netrvalo dlho a na konto si pripísala ďalší.

Timi sa s nami podelila o svoje prvé pocity z víťazstva a prezradila, kam budú viesť jej ďalšie kroky.

Vyhlásenie víťazky sprevádzalo radostné burácanie a hromadné objatie. Spolu s Timi sa tešili prítomní spolufinalisti, rodina a priatelia, ktorí ju prišli podporiť priamo do Bernolákova.

Timi opísala svoje dojmy a emócie z finále. "Plakala som od šťastia. Hlavne, keď som videla ľudí, ktorí sa tešia so mnou. To ma rozplakalo ešte viac. Nesmierne si vážim, že sa porotkyne rozhodli práve pre mňa."

Timi_pečie celé Slovensko.jpg

Pre každého amatérskeho pekára je účasť v Pečie celé Slovensko neopakovateľnou skúsenosťou. Všetci vypadnutí finalisti potvrdili, že si zo šou neodnášajú iba nové zručnosti.

"Možno to vyznie ako klišé, ale predovšetkým skvelých priateľov na celý život. Ale je to pravda. Pečenie spája,"
hovorí Timi. "Každý jeden z 11 spolusúťažiacich, ale aj Natachka a Miňko ma veľa vecí naučili. Podporovali ma a konečne som cítila, že niekam patrím. Za toto im ďakujem. No odnášam si aj množstvo skúsenosti a rád od porotkýň."

Na oslavy nebol čas

Po skončení natáčania Pečie celé Slovensko čakala na Timi ďalšia veľká skúška. "Po príchode domov som utekala hneď na štátnice." Oslavy víťazstva sa odložili na neskôr. Prioritou bolo obhájiť magisterský titul.

Napriek tomu, že ju šou obrala o čas na dôležité štúdium, Timi skúšku absolvovala úspešne. "Štátnice som obhájila úspešne a odišla s druhým titulom Magister. Mala som málo času na učenie. No myslím si, že všetka tá pozitívna energia celého štábu a spolusúťažiacich, ktorí na mňa v deň štátnic mysleli mi pomohla potiahnuť tú správnu otázku." Po tejto náročnej epizóde prišiel čas na oslavu oboch titulov v kruhu najbližších.

Plní si sny

Timi sa rozhodla ísť za svojim cukrárskym snom. Už čoskoro si budete môcť pochutnať na jej koláčikoch v rodinnom podniku. "Po skončení šou som si užívala trošku kľudu a pár dní oddychovala. No teraz intenzívne riešime výrobňu, ktorú plánujeme v našej rodinnej kaviarni v Levoči. Verím, že čoskoro tam začnem piecť koláčiky pre milovníkov sladkého."

Tretia majsterka pekárka však nechce byť obyčajná. Do výroby chce vložiť to, čo je pre ňu typické. "Plánujem sa živiť cukrárčinou. Tvoriť torty a koláčiky, ktoré sú možno atypické, ale to ma práve vystihuje. Milujem experimentovať a skúšať nové veci. To ma posúva vpred."

Veľké finále najsladšej šou je stále dostupné v archíve RTVS. Rovnako dostupné sú aj darčeky pre všetkých pekárov na našom e-shope.
25 50 75 90

Galéria

timi_katka_pecie_cele_slovensko.png Timi, Pečie celé Slovensko epi9_pcs3_timi_pizza.jpg _MKF8114.JPG pcs3_timi.JPG timi_pcs3.JPG

Živé vysielanie ??:??

Televízia