Úvod Novinky Šport
Ladislav Nagy ľutuje odchod do Ruska. Manželke tam zakázal chodiť do posilňovne
Ladislav Nagy ľutuje odchod do Ruska. Manželke tam zakázal chodiť do posilňovne

Ladislav Nagy ľutuje odchod do Ruska. Manželke tam zakázal chodiť do posilňovne

Bývalý úspešný hokejista Ladislav Nagy bol hosťom v relácii Boris a Brambor.  

Boris Valábik sa v ostatnej časti relácie Boris a Brambor, ktorú nájdete do konca augusta v archíve na webe RTVS, opýtal Ladislava Nagya, čo by zmenil vo svojej hráčskej kariére.

„To, že som odišiel do Ruska. Toto ľutujem. Mal som vtedy problémy s krkom. Nevedeli ma dať do poriadku v Los Angeles. Chceli, aby som podstúpil operáciu. Ja som nesúhlasil. Nakoniec ma dal do poriadku pán doktor Juraj Vyletelka zo Žiliny,“ odvetil Ladislav Nagy.

„Vtedy som sa unáhlil, že som podpísal na dva roky do Čerepovca. Tam sa mi nedarilo. Akoby som zabudol hrať hokej. Keby som to vrátil naspäť, tak by som zostal za menej peňazí v NHL,“ pokračoval Nagy.

„Problém bol, že posledné tri roky som mal stále nejaké zranenie. Nikto mi nechcel dať dlhoročný kontrakt. Ponúkali mi len na jednu sezónu. Unáhlil som sa a podpísal som v Rusku,“ vysvetlil majster sveta z roku 2002.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


V Čerepovci nebolo dobre

Ladislav Nagy odohral v drese Severstaľu Čerepovec dve sezóny. Na život v ruskom meste nemá prijemné spomienky.

„Keby ste videli, do akej posilňovne som zakázal chodiť manželke. Obrovský činžiak, vnútri niečo ako pivnica a tam jediná posilňovňa v celom Čerepovci.

Mali sme tam dve reštaurácie a jednu kaviareň. Celé zle. Nebolo tam dobre. Teraz to tam už vybudovali. Je tam obchoďák a viac reštaurácií,“ dodal odchovanec HC Košice, ktorý sa s profesionálnou kariérou rozlúčil na domácom svetovom šampionáte v roku 2019.

Ďalšiu časť relácie Boris a Brambor, ktorú moderujú bývalí hokejisti Boris Valábik a Marián Gáborík, môžete sledovať v piatok 15. júla od 23.05 na okruhu :ŠPORT. Hosťom bude Peter Marcin.

25 50 75 90
Foto: TASR

Živé vysielanie ??:??

Televízia