Úvod Novinky Šport
Ronaldo prepísal históriu, suverénna Brazília a tesná výhra Švajčiarska
Ronaldo prepísal históriu, suverénna Brazília a tesná výhra Švajčiarska

Ronaldo prepísal históriu, suverénna Brazília a tesná výhra Švajčiarska

Pozrite si zostrih gólov 5. hracieho dňa na MS vo futbale 2022.

Piaty deň na futbalovom šampionáte v Katare sa niesol aj v znamení prvého vystúpenia nezamestnaného Ronalda vo farbách Portugalska.

Hviezdna CR7 sa hneď postarala o prepísanie dejín. Svojím presným zásahom z pokutového kopu do siete Ghany vstúpil Ronaldo do histórie ako hráč, ktorý skóroval na v poradí už piatom šampionáte.

Portugalsko vyhralo nad Ghanou nakoniec 3:2. O ďalšie dva góly zverencov trénera Fernanda Santosa sa postarali v 78. minúte Joao Felix a vzápäti v 80. minúte Leao.

Ghana kontrovala dvomi gólmi - v 73.minúte prekonal brankára Diogo Costu Ayew a vyrovnal na 1:1. Druhýkrát Costa kapituloval po strele Bukariho v 89. minúte.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.

Suverénna Brazília, nevýrazný Uruguaj a jednogólové Švajčiarsko

V prvom zápase 4. hracieho dňa si Švajčiarsko pripísalo prvé body po tesnej výhre nad Kamerunom. Do gólovej štatistiky sa zapísal Embolo, ktorý v 48. minúte po prihrávke Shaqiriho prekonal brankára Onanu.

Zápas medzi Uruguajom a Južnou Kóreou priniesol bezgólovú remízu. Urus hrali s Juhokórejcami vyrovnanú partiu, avšak bez výraznejšieho majstrovstva.

MS vo futbale 2022 na desktope  MS vo futbale 2022 na mobile

Lahôdkou bol zaručene večerný zápas medzi favorizovanou Brazíliou a čiernym koňom turnaja Srbskom.

Siete bránky sa rozvlnili až v druhom polčase. Srbi nemali nárok a pred 5-násobným majstrom sveta sa museli skloniť po dvoch góloch od hviezdy zápasu Richarlisona.

25 50 75 90

Galéria

Ronaldo oslavuje gól do siete Ghany Brazílčan Richarlison strieľa gól Srbsku Futbalisti Uruguaja.jpg Zápas Švajčiarsko - Kamerun na MS vo futbale 2022
Zdroj foto: TASR

Živé vysielanie ??:??

Televízia