Úvod Novinky Tipy z programu
Herci v Záhadách tela, politici v Pumpe, pikantnosti v B&B. Aj to je sobota na Jednotke
Herci v Záhadách tela, politici v Pumpe, pikantnosti v B&B. Aj to je sobota na Jednotke

Herci v Záhadách tela, politici v Pumpe, pikantnosti v B&B. Aj to je sobota na Jednotke

Do Neskoro večer príde aj moderátorka Vera Wisterová.

Aj dnešný večer na Jednotke bude patriť zábave. Sobotňajší pestrý program, z ktorého si vyberie hádam každý, odštartujeme o 20:30 kvízom, ktorý zabaví, poučí a aj prekvapí rôznymi informáciami o ľudskom tele. V Záhadách tela sa pod taktovkou moderátora Mariána Miezgu predstavia výlučne herci - Zuzana Vačková, Kristína Turjanová, Martin Mňahončák a Dušan Cinkota.

Doma aj vo svete sa stále niečo zaujímavé deje. Od 21:30 svojsky zhodnotia udalosti ostatných dní protagonisti komediálneho seriálu Pumpa. Trojica hlavných protagonistov v podaní Dana Heribana, Michala Kubovčíka a Tibora Vokouna na Pumpe privíta politikov - predsedníčku strany Progresívne Slovensko Irenu Bihariovú a ministra obrany Jaroslava Naďa.

bihariová, pumpa

Pestrý večer pokračuje od 22:00 šou Neskoro večer. Peter Marcin privíta moderátorku Veru Wisterovú, skladateľku, huslistku a speváčku Janu Andevskú a muzikálového herca a tanečníka Petra Makranského. Predošlé vydanie relácie nájdete v archíve RTVS. Hosťom bol aj Ivan Bella, ktorý prezradil, aké bizarné rituály musia kozmonauti absolvovať pred odletom do vesmíru.

Repríza, ktorá nie je obyčajnou reprízou dostane priestor o 22:55. V utorok vo svojej relácii Boris & Brambor vyspovedali bývalí hokejisti Boris Valábik a Marián Gáborík po Adele Vinczeovej aj jej niekdajšieho rozhlasového kolegu Mateja „Sajfu" Cifru. Počas nakrúcania odzneli aj pikantné príhody, ostrejšie výrazy či vtipy, ktoré sa môžu odvysielať až po 22. hodine a preto odznejú v sobotu po jedenástej.

(foto: RTVS, Milan Krupčík)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia