Úvod Novinky Tipy z programu
Yeti na Pumpe, legendárny spevák u Petra Marcina a herci v Záhadách tela
Yeti na Pumpe, legendárny spevák u Petra Marcina a herci v Záhadách tela

Yeti na Pumpe, legendárny spevák u Petra Marcina a herci v Záhadách tela

Vo svojej šou bývalí hokejisti Boris Valábik a Marián Gáborík privítajú aktívneho kolegu.

Už viete, kde strávite dnešný halloweenský večer? Skúste televíznu obrazovku! Na Jednotke vám od 20:30 prinesieme zábavné relácie, pri ktorých sa zasmejete, niečo zaujímavé dozviete, spoznáte osobnosti z inej perspektívy a odznie aj niečo pikantné či ostrejšie, vhodné až po desiatej hodine.

Už tradične sobotňajšiu dávku zábavy štartujeme o 20:30 Záhadami tela. Tentokrát prídu o svojich záhadách tela porozprávať a hlavne si zdravo zasúťažiť herci Anna Šišková, Csongor Kassai a Mirka Partlová. Štvoricu protagonistov, na ktorých bude „dohliadať" moderátor Marián Miezga, doplní zabávač a moderátor Juraj „Šoko" Tabaček.


Špeciálny večer pokračuje od 21:30 komediálnym seriálom Pumpa, ktorý bude najbližšie výnimočný hneď niekoľkokrát. Okrem toho, že príde k zmene v tradičnom zložení trojice, ktorá komentuje aktuálne udalosti týždňa, zastaví sa na Pumpe aj tajomný hosť v kostýme Yetiho. Okrem toho svojou troškou k zábave prispejú aj komik Fero Joke a patológ Norbert Moravanský.

pumpa

V šou Petra Marcina Neskoro večer sa od 22:00 môžete tešiť na jednu z tvárí RTVS, moderátorku spravodajstva Janu Majeskú, legendárneho speváka, skladateľa a hudobného producenta Pavla Hammela a jednu z prvých stand-up komičiek na Slovensku Simonu Obšivanovú.

Predošlé vydanie Neskoro večer, ktoré je podobne ako ostatné tri relácie, dostupné v achíve RTVS zadarmo a bez reklamy, prinieslo opäť zaujímavé momenty. Niektoré sa ale nezmestili do vysielania.

V šou Boris & Brambor bývalí hokejisti Boris Valábik a Marián Gáborík privítali svojho stále aktívneho kolegu a finalistu play-off uplynulého ročníka NHL Andreja Sekeru. Hráč Dallasu Stars porozprával o viac ako trojmesačnom živote v bubline či zranení, s ktorým odohral vyraďovaciu časť. V sobotu o 22:55 sa na obrazovku Jednotky dostanú príhody, ktoré sú vhodné až po 22. hodine, ostrejšie výrazy, či vtipy, ktoré sa do utorkového vydania nezmestili. Zapnite si Boris & Brambor špeciál.

sekera

(foto: RTVS)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia