Úvod Novinky Tipy z programu
Jamiroquai: Úspešná kapela, ktorá sa stala symbolom 90. rokov
Jamiroquai: Úspešná kapela, ktorá sa stala symbolom 90. rokov

Jamiroquai: Úspešná kapela, ktorá sa stala symbolom 90. rokov

Pozrite si dokument o hudobníkoch z Londýna, ktorí roztancovali nielen Európu, ale celý svet. Dodnes sú pre mnohých umelcov inšpiráciou.

Fanúšikovia skupiny Jamiroquai by si mali v piatok o 21:50 hod. naladiť Trojku. Zaspomínajte si spolu s nami na prelomový moment v kariére britskej kapely, ktorá vystupovala už aj na Slovensku. V septembri uplynie dvadsať rokov od vydania kultového albumu A Funk Oddysey, z ktorého vyšli štyri úspešné single vrátane skladby Little L či Love Foolosphy.

Zoskupeniu Jamiroquai ležali pri nohách milióny fanúšikov po celom svete. Spôsob, akým kapela dokázala spojiť disco s funky a jazzom je obdivuhodný aj dnes. Neodmysliteľnou súčasťou londýnskej formácie je spevák Jay Kay, ktorý sa už v začiatkoch svojej hudobnej cesty obklopil špičkovými hudobníkmi.

Jamiroquai vydali osem štúdiových albumov, ten posledný vyšiel v roku 2017. Na konte majú stovky vystúpení v rôznych kútoch sveta a aj dnes sú inšpiráciou pre mnohé kapely či začínajúcich umelcov. Trojka predstaví príbeh skupiny Jamiroquai v piatok večer. Buďte pri tom a zaspomínajte si na skladby jednej z najúspešnejších skupín všetkých čias.

Jamiroquai

zdroj foto: instagram.com/jamiroquaihq

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia