Úvod Novinky Tipy z programu
Čo je viac ako dobrá talianska komédia na pondelkový večer?
Čo je viac ako dobrá talianska komédia na pondelkový večer?

Čo je viac ako dobrá talianska komédia na pondelkový večer?

Pozrite si film Sedem hodín, aby ste sa zamilovali a poďte s nami na kurz zvádzania. Spolu s hlavným hrdinom, ktorého podviedla priateľka so šéfom.

Nevera. Bola tu odjakživa a zažili ju mnohí. Len máloktorému páru sa ju podarí prekonať a zabudnúť na staré hriechy. Nevera sa týka všetkých. Mužov aj žien. Starých, mladých, vo vzťahu, v manželstve a aj mimo neho... Neveru zažije vo filme Sedem hodín, aby sa zamilovali, ktorý odvysiela Jednotka v pondelok večer, aj úspešný novinár Giulio.

Keď sa vráti zo služobnej cesty, prichytí svoju priateľku v sprche s iným. Možno by to tak nebolelo, keby si ju neplánoval vziať a keby muž, s ktorým ho podviedla, nebol jeho šéf. Nasleduje rozchod, po ktorom ho jeden z priateľov nahovára, aby si našiel novú partnerku a znova sa zamiloval. Na scénu prichádza krásna Valéria.

Tá vedie kurzy, na ktorých učí mužov, ako nadväzovať kontakty a urobiť na ženy dojem tak, aby do siedmych hodín preskočila iskra. Giulio si myslí, že naučené triky by mohol využiť na to, aby získal späť svoju bývalú. Ale čoraz viac času trávi s lektorkou Valériou, ktorá je nielen krásna, ale aj mimoriadne temperamentná a sympatická.

Necháte sa nahovoriť na Sedem hodín, aby ste sa zamilovali? Dnes o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia