Úvod Novinky Tipy z programu
Francúzska dráma dokonale odkrýva následky policajnej práce
Francúzska dráma dokonale odkrýva následky policajnej práce

Francúzska dráma dokonale odkrýva následky policajnej práce

Nenechajte si ujsť televízny film Pod tlakom. Vysielame už túto stredu na Jednotke.

Už túto stredu 18.08. uvedie Jednotka televíznu drámu francúzskej produkcie, Pod tlakom. Film bol nakrútený v roku 2019 režisérom Vincentom Lannoom, ktorého filmografia obsahuje diela ako Čas dospieť alebo V mene syna. V hlavných úlohách sa objavili Olivia Ruiz, Grégoire Leprince-Ringuet, Hubert Delattre a ďalší.

Justine je štyridsaťročnou policajtkou, ktorá stále nedokáže skĺbiť rolu manželky a matky so svojim náročným povolaním. Každý deň je vo svojej práci vystavená enormnému násiliu a zločinu v nedostatočne ohodnotenom a personálne poddimenzovanom zamestnaní. Všetko sa však náhle zmení, keď ju obvinia z krádeže peňazí počas nevydarenej razie, vďaka čomu sa nechcene ocitá pod čoraz väčším tlakom vyšetrovania, ktoré môže mať katastrofálne následky.

Čo od filmu očakávať

Motívom televízneho filmu je predovšetkým snaha o vyobrazenie vzťahov a emócii, ktoré doma prežívajú čestní policajti spoločne so svojimi rodinami. Pomocou snímky budete mať tiež možnosť nazrieť za oponu budovy policajnej stanice a presvedčiť sa, že byť policajtom nie je vždy len o dolapení páchateľov.

Televízny film Pod tlakom už túto stredu o 22:05 na Jednotke.

Foto: France 3 (FR 3)

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia