Úvod Novinky Tipy z programu
O Alzheimerovej chorobe s láskavým humorom. Sledujte film Finále
O Alzheimerovej chorobe s láskavým humorom. Sledujte film Finále

O Alzheimerovej chorobe s láskavým humorom. Sledujte film Finále

Nezmeškajte francúzsku komediálnu drámu o výnimočnej ceste v pondelok večer na Jednotke.

V mužovi so šiltovkou na hlave, pohodlnými papučami na nohách a prázdnym pohľadom by ste zrejme len márne hľadali bývalého majiteľa parížskej reštaurácie, ktorý bol vždy plný života.

Finále - francúzska komédia na Jednotka.png

V čase, keď Rolandova reštaurácia praskala vo švíkoch a tešila sa obrovskej popularite, objavili sa uňho aj prvé výpadky pamäte.

Problém, ktorý sa spočiatku zdal byť neškodným, postupne prerástol do zákernej choroby.

Nečakané prekvapenia a humorné situácie

Zhoršujúca sa Alzheimerova choroba prinútila Rolanda Verdiho predať milovanú reštauráciu a presťahovať sa k dcére do Lyonu.

Voľné chvíle si Roland spríjemňuje prechádzkami po okolí, jeho zdravotný stav sa však každým dňom zhoršuje. Starý muž prestáva spoznávať svoju rodinu a neraz býva zmätený.

Dcéra s manželom sa preto dohodnú, že starému otcovi nájdu sanatórium, v ktorom sa oňho postarajú. Kým oni hľadajú vhodné zariadenie, ich syn sa má starať o svojho chorého dedka.

Problém nastáva v momente, keď dospievajúci chlapec zistí, že práve počas víkendu, keď budú jeho rodičia preč, sa má uskutočniť veľké basketbalové finále. On však má veľký sen a je odhodlaný splniť si ho.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Preto sa rozhodne, že na basketbalový zápas v Paríži vezme aj svojho dedka. Pre oboch sa tak začína dobrodružstvo, o akom nikdy nesnívali. Počas spoločnej cesty sa vnuk s dedkom zblížia a vytvoria si nádherné puto.

Nenechajte si ujsť krásnu komédiu o neľahkej téme, ktorá vás rozosmeje aj pohladí po duši. Film Finále vysielame v pondelok o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90
FOTO: Facebook / La Finale Le Film

Živé vysielanie ??:??

Televízia