Úvod Novinky Tipy z programu
Zmena: Sledujte triler o teroristickom útoku inšpirovaný skutočnými udalosťami
Zmena: Sledujte triler o teroristickom útoku inšpirovaný skutočnými udalosťami

Zmena: Sledujte triler o teroristickom útoku inšpirovaný skutočnými udalosťami

Dvojica záchranárov sa nečakane ocitne v zajatí mladého teroristu. Podarí sa im prežiť?

Taliansky film Zmena je inšpirovaný teroristickými útokmi, ku ktorým došlo v Bruseli v roku 2016. Deň, ktorý sa začal ako každý iný, sa navždy zapísal do smutných dejín Belgicka. K útoku sa neskôr prihlásil Islamský štát.

Dramatické udalosti inšpirovali aj režiséra Alessandra Tondu, ktorý sa rozhodol nakrútiť originálny triler o teroristickom útoku na strednú školu v Bruseli.

Zmena- triler na Jednotke.jpg

Pokojné ráno sa zmení na nočnú moru

Keď sa v jedno bežné ráno otvoria brány strednej školy, nikto netuší, že hlasný smiech študentov čoskoro nahradia výstrely. Mladí teroristi Eden a Abdel sú odhodlaní spáchať samovražedný teroristický útok na strednú školu plnú nič netušiacich detí.

V priebehu niekoľkých sekúnd sa stredoškolské chodby zaplnia strachom, krvou a nehybnými telami študentov.

Na miesto takmer okamžite dorazia skúsení zdravotníci, ktorí bez váhania naložia ťažko zraneného Edena. Ani jeden z nich však netuší, že mladík v bezvedomí je chladnokrvný terorista, ktorý je odhodlaný dokončiť atentát.

Kým si stihnú uvedomiť, koho vezú v sanitke, je neskoro. Vydesení záchranári sa stávajú jeho rukojemníkmi. Eden ich prinúti, aby pokračovali v ceste, pretože inak odpáli výbušninu, ktorú má pod oblečením. Zo sanitky sa stáva neriadená strela, ktorá sa rúti bruselskými ulicami plnými ľudí.

Nenechajte si ujsť napísaný triler Zmena, ktorý ponúkame v pondelok o 20:30 hod. na Jednotke.

FOTO: Facebook / Rai Movie a The Shift - Il film

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia