Úvod Novinky Tipy z programu
Program RTVS ponúkne filmovú klasiku Krstný otec a štartuje aj hokej
Program RTVS ponúkne filmovú klasiku Krstný otec a štartuje aj hokej

Program RTVS ponúkne filmovú klasiku Krstný otec a štartuje aj hokej

Tento týždeň čaká na divákov RTVS zaujímavý program. Na obrazovkách bude veľa športu, ale aj filmovej klasiky.

Príbeh mafiánskeho klanu Corleonovcov opäť ožije vo filmovej klasike Krstný otec. Na svoje si prídu aj športoví fanúšikovia, ktorí sa môžu tešiť na druhý zápas Slovana Bratislava v Európskej konferenčnej lige, ako aj štart hokejovej extraligy.

V utorok štartujú aj priame prenosy z cyklistických pretekov Okolo Slovenska, no a dotkneme sa aj citlivej témy vojny na Ukrajine.

Pozrite sa na krátky prehľad TV programu na tento týždeň:

  • Tí, ktorí zostali (bez hodnotenia)
  • Krstný otec 92% (ČSFD)
  • Okolo Slovenska
  • Hokejová extraliga
  • Európska konferenčná liga

Okrem zaujímavých tipov z programu sa môžete tešiť aj na pravidelnú porciu zábavných či diskusných relácií, ako napr.: Milujem Slovensko, Neskoro večer, O 5 minút 12 a mnohé ďalšie.

Tí, ktorí zostali

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Úvod týždňa bude v znamení koprodukčného dokumentárneho filmu. Krátkometrážny dokument poukáže na situáciu ľudí, ktorí museli čeliť vojne na Ukrajine. Napadnutie Ruska vyhnalo mnohých Ukrajincov zo svojich domovov. Tento dokument však poukazuje na ľudí, ktorí doma ostali. Tvorcovia sa rozhodli navštíviť miesta, ktoré ruská armáda okupovala a bombardovala. Zo zasiahnutých miest Irpiň, Buča, Hostomeľ či Ozera prináša silné príbehy. Pozrite si ich v premiére v utorok o 22:00 hod. na Dvojke.

Krstný otec

Al Pacino, Marlon Brando - Krstný otec.jpg

V piatok večer čaká na divákov RTVS oscarová snímka – Krstný otec. Film rozpráva príbeh newyorskej mafie v rokoch 1945 – 55. Zaznamenáva rozmach organizovaného zločinu, v ktorom rodina Corleone zohráva hlavnú úlohu. Hlavným hrdinom je najmladší syn Vita Corleoneho, Michael. Ten sa po smrti svojho otca musí postaviť na čelo mafiánskeho rodu Corleonovcov, hoci bol spočiatku proti všetkým praktikám.

Veľkolepé dielo režiséra Francisa Forda Cappolu sa považuje za prelomové v histórii Hollywoodu. Film dostal troch Oscarov – za najlepší film, scenár podľa predlohy a mužský herecký výkon v hlavnej úlohe Marlona Branda. Najmladšieho syna Michaela hrá zase ďalšia herecká ikona – Al Pacino. Film Krstný otec vysielame v piatok na Jednotke o 21:55 hod.

:ŠPORT prinesie extraligu i cyklistiku

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Na stanici :ŠPORT bude tento týždeň veselo. Hneď na úvod týždňa si prídu na svoje fanúšikovia cyklistiky. Štartujú preteky Okolo Slovenska a od 13. do 17. septembra ponúkneme priame prenosy z každej etapy. Tá úvodná je na pláne v utorok o 17:30 hod. Vo štvrtok sa na obrazovky vracia európsky futbal. V hre bude opäť ŠK Slovan Bratislava, ktorý v druhom súboji základnej skupiny Európskej konferenčnej ligy cestuje na zápas s Pjunik Jerevan do Arménska. Priamy prenos začína o 18:25 hod. na ŠPORTe.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Na obrazovky RTVS sa od piatka vracia aj domáca najvyššia hokejová súťaž. Aktuálnu sezónu hokejovej extraligy začneme priamym prenosom zo súboja 1. kola HK Poprad – HC Slovan Bratislava od 17:45 hod.

Okrem týchto programov sa diváci môžu tešiť aj na ďalšie pokračovanie novej dokusérie ŠtB: Prísne tajné, ale aj diskusných relácií ako Večera s Havranom či Do kríža. Ak ste si ani teraz nevybrali, nevadí. Stačí si pozrieť náš denný TV program, kde určite nájdete niečo zaujímavé.

25 50 75 90
Foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia