Úvod Novinky Tipy z programu
Dubček - Krátka jar, dlhá zima. Pozrite si, na čo ďalšie sa môžete tešiť
Dubček - Krátka jar, dlhá zima. Pozrite si, na čo ďalšie sa môžete tešiť

Dubček - Krátka jar, dlhá zima. Pozrite si, na čo ďalšie sa môžete tešiť

Pripomeňte si 30. výročie úmrtia Alexandra Dubčeka a nazrite do bohatého TV programu RTVS.

V pondelok si Jednotka aj Dvojka pripomenú 30. výročie úmrtia Alexandra Dubčeka. Diváci si budú môcť pozrieť dva pohľady na človeka, ktorý veril v demokratizáciu totalitného režimu, za čo ho postretol rýchly pád.

Milovníci talianskeho humoru si už dnes večer (7.11.) môžu vychutnať originálnu komédiu Úplní cudzinci.

Okrem toho sa môžete tešiť na pokračovanie obľúbených seriálov, poriadnu dávku humoru, romantiky aj napätia.

Záver týždňa sa už tradične ponesie v znamení najsladšej šou Pečie celé Slovensko.

Čo ďalšie sme si pre vás pripravili?

  • Ranger
  • ŠTB: PRÍSNE TAJNÉ
  • Sestry navždy
  • Porota

30. rokov od smrti A. Dubčeka

Pri príležitosti dnešného 30. výročia úmrtia Alexandra Dubčeka (7.11.1992) si na Jednotke budete môcť pozrieť dokudrámu režiséra Laca Halamu Dubček - Krátka jar, dlhá zima, ktorá ľudským a uveriteľným spôsobom bez snahy heroizovať či idealizovať prináša portrét významnej osobnosti našich dejín.

Koprodukčný film RTVS Dubček – Krátka jar, dlhá zima ponúkne Jednotka dnes večer (7.11.) o 22:40 hod.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Život Dubčeka si pripomenie aj Dvojka prostredníctvom filmu Alexander Dubček – Anatómia skoku do prázdna. Film prináša pohľady na rozporuplnú osobnosť muža, ktorý bol odhodlaný aj neistý.

Živé obrazy z doby Alexandra Dubčeka, ktoré sa striedajú s prítomnosťou vo filme Alexander Dubček – Anatómia skoku do prázdna odvysiela Dvojka dnes večer (7.11.) o 20:10 hod.

Zločin, vraždy a napätie

Milovníci dramatických momentov si aj tento týždeň prídu na svoje. V utorok o 22:00 hod. si na Jednotke budete môcť vychutnať novú časť seriálu Miesto zločinu Ostrava, ktorá opäť prinesie skutočný prípad ostravských vyšetrovateľov.

V utorok o 20:30 si diváci Jednotky budú môcť pozrieť pokračovanie dramatického rodinného seriálu Ranger. Ani v časti s názvom Okamih pravdy nebude chýbať napätie a dramatické chvíle.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


V stredu o 20:30 hod. ponúkne Jednotka ďalší film z obľúbeného cyklu Vraždy v... Tentokrát bude vyšetrovanie prebiehať v malebnej obci Saint-Guilhem. Z mosta prezývaného Diablov most sa nájde visieť mŕtve telo starostu. Keď pitva ukáže, že nešlo o samovraždu, začne sa dramatické vyšetrovanie.

Po filme Vraždy v Saint-Guilhem Jednotka odvysiela 10. časť série ŠTB: PRÍSNE TAJNÉ. O 22:10 hod. si môžete pozrieť časť s názvom 1968.

V piatok Jednotka ponúkne triler Porota s hviezdnym obsadením. Príbeh muža, ktorý sedí v porote v procese proti zbrojnému priemyslu a snaží sa zvrátiť verdikt, si môžete pozrieť o 22:00 hod.

Skutočný príbeh vymenených detí

Kto sú skutoční rodičia dieťaťa? Tí, ktorí ho priviedli na svet, alebo tí, ktorí ho vychovávajú? Na túto otázku si budú musieť odpovedať dve talianske rodiny, ktorých príbehy vyrozpráva film Sestry navždy.

Rodičia svoje deti vychovávajú v láske bez akýchkoľvek pochybností. Všetko sa zmení, keď dievčatká nastúpia do školy. Drobné nedorozumenie obráti ich životy naruby a rodičia sa budú musieť rozhodnúť, čo urobia.

Film Sestry navždy inšpirovaný skutočným príbehom ponúkneme v premiére vo štvrtok o 20:30 hod. na Jednotke.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Záver týždňa v znamení zábavy

S príchodom víkendu dorazia na televízne obrazovky aj obľúbené zábavné programy RTVS. Tešiť sa môžete na Milujem Slovensko, Záhady tela aj Neskoro večer.

Nedeľný večer bude patriť finalistom šou Pečie celé Slovensko, ktorí sa budú musieť popasovať s témou pečivo. To, ako si s výzvami poradia, sa dozviete už v nedeľu o 20:30 hod. na Jednotke.

Viac tipov, čo pozerať na obrazovkách RTVS, nájdete v našom TV programe.

25 50 75 90
FOTO: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia