Úvod Novinky Tipy z programu
Nezmeškajte sviežu komédiu Rodičia žiakov
Nezmeškajte sviežu komédiu Rodičia žiakov

Nezmeškajte sviežu komédiu Rodičia žiakov

Francúzsku komédiu s originálnou zápletkou si môžete vychutnať v pondelok večer na Jednotke.

Svieža komédia Rodičia žiakov prináša zábavné príbehy detí, učiteľov a rodičov – pravých, ale aj tých, ktorí sú ako Vincent.

30-ročný Vincent sa totiž úplnou náhodou dostane do situácie, z ktorej sa mu nepodarí vykľučkovať, no keď zistí, že z nej môže niečo získať, rozhodne sa v hre pokračovať.

rodičia žiakov.jpg

Vincent, voľnomyšlienkársky milovník zvierat žijúci v Paríži, si potrebuje privyrobiť, a tak príjme ponuku svojej novej susedky. Zaneprázdnená mladá podnikateľka hľadá niekoho, kto by vodil jej syna do školy.

Charizmatický Vincent začne vodiť deväťročného Barta do školy, kde si ho ostatné deti takmer ihneď obľúbia, keďže sa napriek svojmu veku chová trochu ako dieťa.

Keďže Bartovi chýba otec a páči sa mu pozornosť, ktorú si od spolužiakov získal vďaka Vincentovi, rozhodne sa pre malú lož.

Všetkým povie, že Vincent je jeho otec. Keď Bartova mama Vincenta poprosí, aby ju zastúpil na rodičovskom združení, pre Vincenta už niet cesty späť.

Navyše, na triednej schôdze sa zoznámi s Bartovou mladou učiteľkou, ktorá ho okamžite okúzli...

Vincent nemôže prestať hrať hru, ktorú Bart rozohral. Rozhodne sa, že očarujúcu učiteľku získa za každú cenu. Vincent tak vstupuje do bláznivého sveta učiteľov, žiakov a súťaživých rodičov, ktorých nič nezastaví.

Originálnu komédiu Rodičia žiakov ponúkneme v pondelok o 20:30 hod. na Jednotke.

25 50 75 90
FOTO: Facebook / Ruq Spectacles

Živé vysielanie ??:??

Televízia