Úvod Novinky Tipy z programu
Najvernejší: Nezmeškajte premiéru relácie nielen pre psíčkarov
Najvernejší: Nezmeškajte premiéru relácie nielen pre psíčkarov

Najvernejší: Nezmeškajte premiéru relácie nielen pre psíčkarov

Do slovenských rodín zavíta profesionálny psí kouč, ktorý majiteľov psov naučí zvládať mnohé aj nepredvídateľné situácie. 

V nedeľu podvečer sa pred Pravidlami mojej ženy objavia na obrazovkách Jednotky Najvernejší. Spoznajte slovenské rodiny, ktorých súčasťou sú aj štvornohí miláčikovia.

V programovej novinke RTVS vám ukážeme, s čím všetkým sa stretávajú majitelia psov v bežných aj menej obvyklých situáciách.

Juraj Ferko, Najvernejší

Lebo povedať, že náš pes neposlúcha, môže byť len výhovorka. Menej často psíčkarom napadne, či urobili všetko pre to, aby dokázali s domácim miláčikom správne komunikovať.

Prichádzajú Jurajovia. Jeden Ferko, druhý Bača

Ako zvládať náročné situácie? Ako psovi porozumieť? Ako správne vycítiť, čo pes potrebuje a čo žiada? Najvernejší ponúknu odpovede na množstvo otázok aj tým, ktorí psa nielen vychovávajú, ale aj tým, ktorí o psovi uvažujú.

Relácia Najvernejší s Jurajom Bačom

Do slovenských rodín so psami zavíta Juraj Ferko, profesionálny psí kouč, ktorý pozná riešenia na množstvo problémov. Psíkov a majiteľov bude učiť spolupráci a postupne sa pokúsi zmeniť ich spoločný život k lepšiemu.

Diváci sa zároveň môžu tešiť aj na Juraja Baču, veľkého milovníka psov, ktorý predstaví zaujímavé nielen príbehy slovenských psíčkarov, ale aj výnimočných chlpáčov.

Nezmeškajte premiéru relácie Najvernejší v nedeľu o 17:25 hod. na Jednotke.

25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia