Úvod Novinky Tipy z programu
Sledujte archívnu reportáž, ktorá informovala o Kuciakovej vražde
Sledujte archívnu reportáž, ktorá informovala o Kuciakovej vražde

Sledujte archívnu reportáž, ktorá informovala o Kuciakovej vražde

Takto sa Slovensko dozvedelo o zabití Jána Kuciaka a jeho partnerky - archeologičky Martiny Kušnírovej.

Pozrite si archívnu reportáž z 26. februára 2018, v ktorej Správy RTVS informovali o vražde slovenského investigatívneho novinára a jeho snúbenice.

„Polícia našla dve mŕtve telá v rodinnom dome vo Veľkej Mači v okrese Galanta,“ zneli slová moderátora Ľubomíra Bajaníka pred odvysielaním reportáže.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Mužov zákona zalarmovala mama Martiny Kušnírovej po tom, čo sa niekoľko dní nedokázala s dcérou spojiť. Na miesto prišli policajti pred polnocou, cez okno videli nehybné telo.

Mimoriadne vysielanie na spravodajskej :24

Strelnú zbraň v čase nájdenia tiel polícia nenašla, na mieste činu však boli poukladané náboje, čo odkazovalo na mafiánske praktiky.

Pamiatke Jána Kuciaka bola venovaná Silná zostava, ktorej hosťom boli jeho bývalí kolegovia – medzi nimi aj česká investigatívna novinárka Pavla Holcová.

Téme Kuciak sa bude v priebehu 21. februára venovať aj spravodajská RTVS 24, ale aj rozhlasové programové služby.

Dvojka odvysiela dokument Prípad Kuciak, an ktorý nadviaže diskusná relácia Večera s Havranom na tému Kto si objednal vraždu novinára a v akom stave je vyšetrovanie dnes?

Čo spôsobila Kuciakova vražda na politickej scéne, ale aj v spoločnosti, si prečítate v sumárnom článku na spravodajskom webe RTVS.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia