Úvod Novinky Tipy z programu
Nový program s Martinom Nikodýmom už čoskoro na Jednotke
Nový program s Martinom Nikodýmom už čoskoro na Jednotke

Nový program s Martinom Nikodýmom už čoskoro na Jednotke

Máte radi televízne kvízy? Podrobnosti sa dozviete v článku.

Kým sa začne nová televízna sezóna, ešte to nejaký čas potrvá, no už teraz vám vieme sľúbiť, že televízna jeseň s RTVS bude mimoriadne pestrá.

Jednotka pripravuje do svojho vysielania podvečerný televízny kvíz Všade dobre, doma naj, ktorý bude moderovať Martin Nikodým.

Prihlasovanie do Všade dobre, doma naj spustené

Ak máte radi Slovensko a ešte aj našu krajinu dobre poznáte, prihláste sa do novej vedomostnej relácie, ktorá preverí vedomosti z histórie, športu, kultúry, ale aj z politiky či geografie.

Pečie celé Slovensko 3 - moderátori a porotkyne

Známa štvorica sa čoskoro vráti na televízne obrazovky. Zdroj: RTVS

Fanúšikovia televízneho pečenia už určite netrpezlivo čakajú na nové informácie o tretej sérii Pečie celé Slovensko. Presný dátum štartu vám prezradíme čoskoro.

A to isté platí o dvanástke finalistov, ktorú čaká nezabudnuteľné televízne dobrodružstvo. Najsladšia šou a jej tretia séria bude opäť plná inšpirácií, ale aj emócií.

Čo ja viem 2014

Takto to vyzeralo v publiku počas premiérovej série Čo ja viem v roku 2014. Zdroj: RTVS

Piatkové večery budú od septembra patriť zábavno-vedomostnej šou Čo ja viem s Marcelom Merčiakom. Obľúbený interaktívny program sa vráti v jubilejnej 10. sérii.

Premiéry skvelých seriálov

Znova sa môžete pripraviť na známe osobnosti, množstvo zaujímavých otázok a odpovedí a bystrých študentov v publiku. Chýbať nebude ani naša aplikácia, vďaka ktorej budete môcť súťažiť spolu s nami.

Jednotka a Dvojka pripravujú do jesennej vysielacej štruktúry aj množstvo zahraničných seriálov, ktoré stoja za pozornosť. Ich zoznam je dlhý, niektoré vám prezradíme už teraz.

Poriadne napätie zažijete pri sledovaní tretej série českého seriálu Prípady 1. oddelenia či talianskej detektívky s názvom Fosca. Mimoriadne bohatá ponuka bude aj pre deti a mládež.

Do vysielania pripravujeme aj minisériu Láska a vojna v Singapure či životopisný príbeh o Brigitte Bardot rozdelený do šiestich častí.

Aj vy sa už tešíte na jeseň v spoločnosti RTVS?

25 50 75 90
Zdroj foto: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia