Úvod Novinky Tipy z programu
Dámsky klub čaká od septembra niekoľko skvelých noviniek
Dámsky klub čaká od septembra niekoľko skvelých noviniek

Dámsky klub čaká od septembra niekoľko skvelých noviniek

Jesenný september je už takmer za dverami a s ním aj nová vysielacia sezóna Dámskeho klubu.

Dámsky klub oslavuje 15. výročie svojho vysielania na obrazovkách RTVS.

Pri príležitosti jeho tínedžerských narodenín sa môžete tešiť na rôzne novinky v programe, nové zvučky, džingle, vylepšenú grafiku a iné prekvapenia.

DAMSKY_KLUB.jpg

Novú sezónu spustíme v pondelok 4. septembra. Krátkym strihovým dokumentom si zaspomíname na posledných 15 rokov fungovania Dámskeho klubu.

Čaká na vás i nové vysielacie štúdio, ktoré spoločne predstavíme už v októbri.

To však nie je všetko

Okrem novej scény prinášame aj novinky vo vysielaní.

Spoločne so štábom Dámskeho klubu sa vyberieme do Gruzínska. Ukážeme vám exkluzívne zábery, v ktorých sa vám predstavia aj naše známe moderátorky.

Spoznáme výnimočné ženské osobnosti, ktoré možno nie sú verejne známe, ale ich činnosť a pôsobenie ich robí jedinečnými. Predstavia sa vám v pripravovaných medailónikoch.

Pokračujeme v obľúbených rubrikách

V rubrike „Srdcovky“ vyspovedáme známe osobnosti z ich noviniek v profesionálnom a súkromnom živote. Prezradia nám, čo je ich srdcovkami a čo sme o nich možno nevedeli.

Po úspechu rubriky „Funguje to?“ plánujeme pokračovať v jej vysielaní aj v ďalšej sezóne. Spoločne overíme rady z internetu a povieme si, ktoré z nich naozaj fungujú.

Hovoriť budeme aj s pármi, ktoré spájajú pracovné alebo súkromné aktivity. Rôzne zaujímavé dvojice uvidíte v známej rubrike „Dvaja“.

dk.jpg

Pečie celé Slovensko v Dámskom klube

Nezabudli sme ani na našich účinkujúcich v obľúbenej pekárskej súťaži Pečie celé Slovensko. V našom štúdiu privítame vypadnutých súťažiacich, s ktorými si zaspomíname na rôzne momenty zo súťaže.

Zdolajte výzvu spolu s nami

A čaká nás nová výzva. Na našom Facebooku máme neuveriteľných 97 tisíc sledovateľov. Podarí sa nám dosiahnuť celých 100 tisíc? Sledujte naše súťaže a pomôžte nám zdolať túto výzvu.

Tešíme sa na vás od 4. septembra na Jednotke.

25 50 75 90
Zdroj: RTVS

Živé vysielanie ??:??

Televízia