Úvod Novinky Zaujímavosti
Na prvé rande priniesol smetný kôš
Na prvé rande priniesol smetný kôš

Na prvé rande priniesol smetný kôš

Pred niekoľkými dňami sme sa vás vrámci súťaže s Dámskym klubom spýtali, ako si spomínate na prvé rande s vašou polovičkou.

Facebooková stránka bola priam zaplavená rôznymi zábavnými, či dojímavými odpoveďami. „Stretli sme sa vo vlaku, na futbalovom ihrisku, v obchode, na dostihoch, na plavárni", písali ste nám. Vaše prvé dojmy boli častokrát zmiešané. Boli ste zhrození, vydesení, šťastní, mali motýle v bruchu. Tak či onak väčšina príbehov mala šťastný koniec. Pripravili sme si pre vás výber tých najzaujímavejších:

1. Utkvelo mi v pamäti, že mal strašnú mikinu, strašné rifle aj strašný opasok a moc sa mi teda nepáčil. (Radka)

2. Počas večere mu zazvonil telefón. Zdvihol ho: „Ahoj zlatko, prepáč mi, že budem trošku meškať…" (Ivana)

priscilla-du-preez-DSSkSZ0zuTo-unsplash.jpg

3. Naše prvé rande bolo dosť smiešne. Mali sme sa s mojim už teraz manželom stretnúť pred rodičovským bytom, ktorý som obývala už iba ja. Vtedy ešte priateľ mi hovorí, čo má kúpiť na prvé rande, okrem iného. A ja na to z brucha zo srandy vieš čo... smetný kôš. Najlepšie na tom bolo to, že on ho vážne priniesol. A tak na naše prvé rande nikdy nezabudnem. Smetný kôš bola teda aj jeho zámienka, aby som ho pozvala domov. Tak slovo dalo slovo a ja som už teraz šťastne vydatá a tesne pred mojou 40- kou sa nám narodila krásna dcérka. (Ivana)

4. Na prvom rande ma neupútal, a tak som sa ho chcela „rýchlo zbaviť", rozlúčili sme sa a natlačila som ho na prvý autobus, ktorý prišiel, až na to, že šiel na úplne opačnú stranu a môj Lacko, sa ocitol na konečnej v Prešove, miesto v Liptovskom Mikuláši...ale aj tak sme spolu už 36 rokov, ale na túto jazdu nezabudne do smrti...(Jana)

5. Rande... Bola som dohodnutá s ním, ale že on donesie kamaráta a ja kamošku, aby to nebolo také blbé. No a nakoniec ja som sa vydala za kamoša a kamoška za neho. Už sme rozvedení všetci. (Jarmilka)

priscilla-du-preez-ELnxUDFs6ec-unsplash.jpg

6. Bola som študentka, keď sme s Jankom pretancovali Štefanskú zábavu. Od januára som začala pracovať v knižnici a zdolávala posledný semester pedagogickej fakulty. Janko sa stal trvalým "čitateľom". Randenia v knižnici patria k našim najkrajším spomienkam. Manželmi sme takmer 40 rokov. Tešíme sa najviac z dvoch krásnych vnučiek. (Marta)

7. Nebolo to úplne prvé rande, ale mal ma vyzdvihnúť na vlakovej stanici. Keď som bola na ceste, tak napísal, že bude „ten s kytkou". Som sa zhrozila prvýkrát, že v zime a kvet a budem ho ťahať všade so sebou. Vystúpim z vlaku, ale kytka nikde. Prišiel bližšie a rozopol bundu, zhrozená druhýkrát, že chudák kvet ako bude vyzerať. A môj drahý vytiahol papier A4 a na ňom nakreslený kvet- výbuch smiechu riadny. Časom pribudol aj kreslený kvetináč a krhlička a všetko mám aj po 7 rokoch odložené. (Michaela)

8. Keď som zaspala na rande a môj už teraz manžel ma tam aj po dvoch hodinách stále čakal ,sme manželia 24 rokov a asi vedel prečo čaká. (Marcela)

Ďakujeme za všetky milé a zábavné komentáre, veríme, že ste si pri čítaní aj vy zaspomínali na vaše zamilované okamihy.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia