Úvod Novinky Zaujímavosti
Očkovacia prémia si stále drží vysoké čísla sledovanosti
Očkovacia prémia si stále drží vysoké čísla sledovanosti

Očkovacia prémia si stále drží vysoké čísla sledovanosti

Relácia Byť zdravý je výhra bola opäť najsledovanejším programom dňa.

Žrebovanie očkovacej prémie Byť zdravý je výhra prilákalo v nedeľu 12. septembra k televíznym obrazovkám Jednotky 746-tisíc divákov.

Na webe dosiahla relácia 59 429 pozretí. Relácia bola opäť najsledovanejším programom dňa.

RTVS počas víkendu lákala aj priamym prenosom z príchodu pápeža Františka na Slovensko a diváci si nenechali ujsť ani diskusnú reláciu O 5 minút 12.

RTVS monitoruje v špeciálnom vysielaní celú návštevu Svätého Otca na Slovensku. V nedeľu jeho príchod sledovalo na Jednotke 243-tisíc divákov. Na webe dosiahol prenos 11 608 pozretí.

V nedeľu večer odvysielala Jednotka aj exkluzívny rozhovor s kardinálom Jozefom Tomkom, ktorý si nenechalo ujsť 327-tisíc divákov. Všetky spomínané relácie boli v danom čase jednotkou v sledovanosti.

V nedeľu sa záujmu divákov tešila aj diskusná relácia O 5 minút 12 na Jednotke, ktorú sledovalo 197-tisíc divákov a v danom čase bola taktiež najsledovanejšou televíznou reláciou.

Zábavné programy nadchli

Záujmu divákov sa tešili aj obľúbené zábavné relácie. V piatok si druhú časť 10. série súťažno-zábavnej šou Milujem Slovensko nenechalo ujsť 343-tisíc divákov.

V sobotu lákala Jednotka divákov šou Záhady tela, ktorú sledovalo 229-tisíc divákov.

Po letnej prestávke nasledovala premiérová časť satirického seriálu Pumpa, ktorú si pozrelo 191-tisíc divákov a talkšou Petra Marcina Neskoro večer si nenechalo ujsť 205-tisíc divákov.

Foto: RTVS

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia