Úvod Novinky Zaujímavosti
Silný príbeh z očkovacej prémie. Covid zrazil Janette z nôh
Silný príbeh z očkovacej prémie. Covid zrazil Janette z nôh

Silný príbeh z očkovacej prémie. Covid zrazil Janette z nôh

Po prekonaní covidu ostala odkázaná na pomoc iných. Verí však, že sa jej stav zlepší.

V siedmom priamom prenose relácie Byť zdravý je výhra, ktorú vysiela Jednotka každú nedeľu večer, odznel aj silný príbeh sestričky Janette Jakubíkovej.

Ako zdravotná sestra v Klátovej Novej Vsi (okres Partizánske) testovala ľudí na COVID-19 nielen v práci, ale aj v dedine. Za celý čas sa nenakazila koronavírusom.

Pomoc Máte problém s prehrávaním? Nahláste nám chybu v prehrávači.


Až keď sa jej syn vrátil po siedmich mesiacoch na tri dni do školy, koronavírus zasiahol v plnej sile. Nakazil sa syn a aj Janette.

Vážne následky

Priebeh ochorenia bol taký vážny, že Janette skončila v nemocnici. Vírus napadol nervový systém a po návrate z nemocnice zostala dovtedy aktívna žena odkázaná na pomoc dvoch ľudí.

Momentálne chodí za pomoci barlí a aj pri varení kávy musí sedieť. Na bolesti, ktoré prežívala počas ochorenia, spomína so slzami a už ich nikdy nechce zažiť.

Aj napriek nepriazni osudu, neklesá na duchu, dostala ukulele, na ktorom sa učí hrať a verí, že jej zdravotný stav sa postupne zlepší.

Ona aj celá jej rodina sú zaočkovaní a už sa tešia, keď sa znova všetci stretnú pri dobrom rodinnom obede, ktorý Janette navarí.

Stabilná sledovanosť

Žrebovanie očkovacej prémie Byť zdravý si v nedeľu 26. septembra v priamom prenose na Jednotke nenechalo ujsť až 752-tisíc divákov.

Relácia sa tak opäť stala najsledovanejším programom dňa. Množstvo divákov ju sledovalo aj na webe, kde dosiahla 56 837 pozretí.

Celú reláciu Byť zdravý je výhra si môžete pozrieť zadarmo a bez reklamy v online archíve.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia