Úvod Novinky Zaujímavosti
Silvestrovská noc aj Nový rok patrili RTVS - kraľovala sledovanosti
Silvestrovská noc aj Nový rok patrili RTVS - kraľovala sledovanosti

Silvestrovská noc aj Nový rok patrili RTVS - kraľovala sledovanosti

Pečie celé Slovensko, Milujem Slovensko i Neskoro večer, ale aj nový koprodukčný film RTVS Jozef Mak boli spomedzi nespravodajských programov u divákov voľbou číslo jeden.

Odpočítavanie do začiatku roka 2022 si pozrelo na obrazovkách Jednotky 640-tisíc divákov a tóny Hymny Slovenskej republiky si v prvých minútach nového roka na Jednotke vypočulo a pozrelo 627-tisíc divákov.

Divákov už počas silvestrovského večera zaujali špeciály obľúbených zábavných relácií.

Záverečnú časť prvej série šou Pečie celé Slovensko si nenechalo ujsť 410-tisíc divákov.

Následnú zábavu s Milujem Slovensko si vychutnalo 444-tisíc divákov a záverečný program roka 2021 na Jednotke Neskoro večer si pozrelo 466- divákov.

Všetky tri spomínané programy sa stali najsledovanejšími nespravodajskými reláciami dňa.

Diváci si aj v prvých minútach roka 2022 vychutnávali Jednotku a koncert Posledný bohém - Karol Duchoň 70, ktorý si pozrelo 277-tisíc divákov.

Najväčšie hity Karola Duchoňa? Diváci RTVS v tom majú jasno

Na Nový rok priniesla Jednotka premiéru koprodukčného filmu RTVS Jozef Mak. Ten sa taktiež stal najsledovanejším nespravodajským programom novoročného dňa v cieľovej skupine 12+, keď si k obrazovkám RTVS sadlo 421-tisíc divákov pri trhovom podiele 17,7 %.

Novoročný príhovor prezidentky SR si popoludní pozrelo 394-tisíc divákov.

U divákov zabodovali aj rozprávky Popolvár najväčší na svete (362-tisíc divákov) a O dvanástich mesiačikoch, ktorú si pozrelo 339-tisíc divákov.

Druhý deň roka 2022, v nedeľu 2. januára si diváci Jednotky vychutnali aj televíznu premiéru koprodukčného filmu RTVS Šarlatán. Pozrelo si ho 345-tisíc divákov.

Foto: RTVS

25 50 75 90

Galéria

Šarlatán, film Dano Dangl v Pečie celé Slovensko Jozef Mak.jpg neskoro večer.jpg

Živé vysielanie ??:??

Televízia