Úvod Novinky Zaujímavosti
Pozor, zákruta! Legendárny rozhlasový program oslavuje 60 rokov
Pozor, zákruta! Legendárny rozhlasový program oslavuje 60 rokov

Pozor, zákruta! Legendárny rozhlasový program oslavuje 60 rokov

Magazín pre motoristov a nemotoristov je jedným z najdlhšie vysielaných rozhlasových programov.

Presne pred 60 rokmi zaznela v éteri ikonická zvučka motoristického magazínu Pozor, zákruta!

Písal sa 14. apríl 1962, keď ešte len málokto tušil, že relácia pre motoristov aj nemotoristov so zameraním na cestnú premávku, ale aj iné druhy dopravy, mobilitu a ďalšie zaujímavé témy, prežije tak dlho.

Pozor, zákruta

„Relácia Pozor, zákruta! je ukážkou úspešného a stabilného rozhlasového formátu, ktorý v sebe svojim spracovaním a obsahom spája poslucháčsku atraktivitu s jasným verejnoprávnym rozmerom. K výročiu srdečne blahoželám moderátorom a všetkým tvorcom, teším sa na pokračovanie tejto, možno povedať už kultovej relácie aj v budúcnosti,“ vyjadril sa generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník.

Pripájame sa ku gratulantom

Vo štvrtok 21. apríla čaká reláciu Pozor, zákruta! živé vysielanie za účasti divákov z košického štúdia Slovenského rozhlasu pri príležitosti 95 rokov rozhlasového vysielania z Košíc a vo štvrtok 28. apríla živé vysielanie relácie z bratislavského autosalónu.

Začiatkom mája sa bude konať stretnutie bývalých redaktorov a spolupracovníkov redakcie.

Relácia Pozor, zákruta! má v pláne aj účasť na troch automobilových pretekoch, ktorých víťaz dostane pohár. Pre poslucháčov sú pripravené aj zaujímavé súťaže na sociálnych sieťach relácie.

25 50 75 90

Živé vysielanie ??:??

Televízia