Archív - zvoľte dátum

Délidő|Čas poludnia

A Pátria Rádió szombaton délelőtt heti rendszerességgel jelentkező élő közéleti-politikai társalgóműsora. A vendégszék/ek/ben egy vagy több vendéggel, s amelynek - a hallgatók érdeklődésének köszönhetően - 2013 októberében már az 500. adása volt. A kendőzetlen vélemények és az egyenes kérdések műsora ez azoknak, akiket joggal érdekel, hogy mi történik itt és most, illetve milyen hatással lesz, lehet mindez közéletünk jövőjére.
Každú sobotu naživo vysielané talk-show Rádia Patria, ktoré – vďaka záujmu poslucháčov – v októbri 2013 malo už svoju 500. reprízu! Je to program, v ktorom moderátor a jeho pozvaný hosť (hostia) v dialógu priamych otázok a otvorených, neskrývaných odpovedí či názorov diskutujú o problémoch rezonujúcich v našom každodennom verejnom živote; resp. o tom, že tieto aktuálne témy aké dosahy môžu mať v budúcnosti.

Vysiela sa: sobota|szombat 11:05 -12:00.

Július 20-tól augusztus 31-ig a műsor korábbi adásaiból válagatunk.|Od 20. júla do 31. augusta vysielame výber z predchádzajúcich častí relácie.

Délidő - Čas poludnia

Sobota 13.07.2019, A Csallóköznek volt már nemzetközi hírű női kézilabdacsapata. Igaz, ez még az 1970-es, illetve 80-as évek első felének időszakát idézi, és az akkoriban nemzetközi hírűvé erősödött nyárasdi csapat emlékét ébresztgeti. Az ősztől viszont már a szlovák-cseh MOL-ligában szereplő dunaszerdahelyi női kézilabdacsapat öregbítheti majd e sportág hazai és külhoni hírnevét. De vajon odafigyelés és a vérmes közönségszeretet dolgában ők is felvehetik-e a versenyt a DAC focistáinak sűrűvérű szurkolóival? Illetve: a járásszékhelyként kissé álmatag Dunaszerdahely egyformán tud-e, akar-e majd ragaszkodni mindkét, , a várost a legfelsőbb országos szinten képviselő sikercsapatához: a DAC focistáihoz, illrtöleg a női kézilabdásaihoz? És mert a sportban – és persze a szabadidő-sportban – hőnyáron sincs uborkaszezon, Miklósi Péter vendége ezúttal a női kézisek klubelnöke: Horváth Zoltán lesz.